De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Wake-up Call: Flash-update geeft hint over Gingerbread, LavaBox: lavalamp en muziekspeler

Redactie
8 november 2010, 8:18
2 min leestijd
Wake-up Call: Flash-update geeft hint over Gingerbread, LavaBox: lavalamp en muziekspeler
wake-up-call

Adobe Flash-update geeft hint over Gingerbread, LavaBox: lavalamp en muziekspeler, Acer D255 met Android verschenen en LG maakt stop-motionfilm ter promotie van de Optimus One. Het is vandaag maandag 8 november 2010, de tijd is 8:18 uur, het wordt een regenachtige herfstdag met een middagtemperatuur van 7 graden ºC en dit is je Wake-up Call: al het korte snacknieuws over Android in één bericht gebundeld.

Lees verder na de advertentie.

Adobe Flash-update geeft hint over Gingerbread

flash-101

In de omschrijving van de nieuwe update van Adobe Flash staat de volgende tekst:

ATTENTION: Please install the upcoming 11/9 update (ver. 10.1.105.x) to ensure that Flash Player loads properly with future OS updates.

Is dit een hint dat Gingerbread binnenkort komt? Vorige week lekte er een bericht uit dat de SDK van Gingerbread mogelijk op 11 november komt. Aan het eind van deze week weten we dus meer.

LavaBox: lavalamp en muziekspeler

lavabox

LavaBox van Lisiere Media LLC is een lavalamp en muziekspeler in één. Je kunt je favoriete soort lava kiezen (soort, kleur en type). Als je met je vinger over het touchscreen van de telefoon schuift, dan veranderen lavabellen van positie. De lavabellen dansen op het ritme van de muziek. Zet de telefoon in een standaard, installeer LavaBox en geniet van een heerlijk effect. Let op: voor deze applicatie heb je Adobe Air nodig. Daarnaast kan het voorkomen dat de app traag is op langzame telefoons. Gelukkig is het mogelijk om deze applicatie binnen 24 uur na aankoop (0,67 euro) om te ruilen. Scan de QR-code hieronder om de app te downloaden.

Acer D255 met Android

acer-androd

De meeste netbooks draaien op Windows of Linux, maar in de toekomst mogelijk ook op Android. Rechts zie je een foto van een Acer D255 netbook die draait op Android. Het ziet er naar uit dat het hier gaat om Android 1.6. Zou jij een netbook kopen met Android of zie je de voordelen nog niet in? Of wacht je op Chrome OS?

LG maakt animatie ter promotie van Optimus One

LG heeft een klei-animatie gemaakt ter promotie van de LG Optimus One. Dit filmpje is gebaseerd op het stop-motionprincipe. De geanimeerde figuurtjes in het filmpje van LG (en de achtergronden) zijn kneedbaar materiaal gemaakt, zoals klei of plasticine. Misschien heb je ooit een aflevering van Buurman en Buurman gezien? Of een film van Wallace & Gromit? Ook dat zijn voorbeelden van claymation. Hieronder het bijzondere animatiefilmpje van LG. Wat denk jij: scoort LG hiermee of niet?

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu