De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Wake-up Call: Gmail krijgt Postvak Prioriteit; Gingerbread voor Galaxy S?

Redactie
10 december 2010, 7:40
1 min leestijd
Wake-up Call: Gmail krijgt Postvak Prioriteit; Gingerbread voor Galaxy S?
wake-up-call

Gmail voor Android krijgt een nieuw postvak: prioriteit. Hiermee kun je jouw belangrijkste mails scheiden van bijvoorbeeld nieuwsbrieven of spam. Verder: Samsung India onthult dat de Galaxy S Gingerbread krijgt en Google Instant is nu wereldwijd beschikbaar op je mobiele telefoon. Het is vandaag vrijdag 10 december 2010, de tijd is 7:40 uur, het wordt een regenachtige winterdag met een middagtemperatuur van 6 graden ºC en dit is je Wake-up Call: al het korte snacknieuws over Android in één bericht gebundeld.

Lees verder na de advertentie.

Gmail voor Android krijgt Postvak Prioriteit

gmail

De nieuwste versie van Gmail ondersteunt Postvak Prioriteit. Net zoals bij de desktopversie van Gmail verschijnen de belangrijkste, ongelezen mailtjes in dit postvak. Handig als je mailbox een chaos is. Daarnaast is het makkelijker om tijdens het typen van een mailtje te switchen tussen beantwoorden, allen beantwoorden en doorsturen. Ook kun je nu vanaf verschillende Gmail-accounts reageren. Gmail voor Android is helaas alleen beschikbaar voor telefoons met Android 2.2 of Android 2.3.

Gingerbread voor Galaxy S?

tweet-samsung

Samsung India beweert via Twitter dat de Galaxy S Gingerbread krijgt, oftewel de nieuwste versie van Android 2.3. Dit is natuurlijk goed nieuws voor Galaxy S-bezitters. Overigens is het wel de vraag of Samsung India namens iedereen spreekt – dus ook namens Samsung Korea – of dat het een te vroege onthulling is, die nog niet is bevestigd. Eerst zien, dan geloven.

Google Instant voor Android wereldwijd beschikbaar

instant

Google Instant voor mobiele apparaten is vanaf vandaag in 40 landen beschikbaar, waaronder Nederland. Je moet de nieuwe betafunctie wel even handmatig inschakelen door naar www.google.nl te gaan in de mobiele browser. Typ daarna een willekeurige zoekterm in en je ziet dat de resultaten live verschijnen. Google Instant was al een tijdje beschikbaar voor desktopbrowsers, maar het is fijn dat Google nu ook de stap heeft gemaakt naar de mobiele browsers.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu