Wake-up Call: Google Nexus S verkrijgbaar in de Benelux; Opera optimaliseert browser voor tablets

Redactie
4 januari 2011, 8:45
2 min leestijd
wake-up-call

Vandaag in de Wake-up Call: Google Nexus S verkrijgbaar in Nederland en België, Opera optimaliseert browser voor tablets en Worms binnenkort in de Android Market. Het is vandaag dinsdag 4 januari 2011, de tijd is 8:45 uur en het wordt vandaag een lichtbewolkte winterdag met een middagtemperatuur van 2 graden Celsius. Hopelijk komt het zonnetje nog even om de hoek kijken. Dit is je Wake-up Call: al het korte snacknieuws over Android in één bericht gebundeld.

Lees verder na de advertentie.

Google Nexus S verkrijgbaar in Nederland en België

nexus-two

Diverse Nederlandse webshops bieden de Google Nexus S al aan. Via de webshop Belsimpel.nl is de Nexus S te bestellen voor 714 euro. De levertijd bedraagt vijf tot zeven werkdagen. Hou er wel rekening mee dat het gaat om een Amerikaans toestel met een Engelse taal. Verder is het toestel prima te gebruiken in de Benelux. Expansys Belgium biedt de Nexus S aan voor 724,99 euro. Ook hier geldt een levertijd van vijf dagen. Houd rekening met hoge verzendkosten (ruim 13 euro).

Naar verwachting ligt de Nederlandse versie van de Nexus S binnen enkele maanden in de winkel. Hoogstwaarschijnlijk gaat de prijs dan ook naar beneden, omdat de toestellen niet geïmporteerd hoeven te worden. Even wachten dus!

Opera optimaliseert browser voor tablets

Goed nieuws voor Android-gebruikers met een tablet. Opera komt binnenkort met een geoptimaliseerde versie van haar browser, speciaal voor de grote beeldschermen van de Galaxy Tab, Notion Ink en Archos 101. Hoe dit eruit ziet? Check de video!

Worms op weg naar Android

Het strategiespel Worms van EA verschijnt binnenkort in de Android Market. Er zwerft al een apk’tje rond op internet, waardoor het al mogelijk is om Worms te spelen op de Xperia X10 Mini, HTC Desire, HTC EVO en Samsung Galaxy S. Het is echter aan te raden om te wachten op de officiële release. Hieronder de eerste demo van Worms voor Android.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu