Wake-up Call: Google Reader voor Android verschenen; Pocket God gelanceerd

Redactie
2 december 2010, 9:20
2 min leestijd
Wake-up Call: Google Reader voor Android verschenen; Pocket God gelanceerd
wake-up-call

In de Android Market is de officiële Google Reader-applicatie verschenen, die jou voorziet van het laatste nieuws. Verder: twee nieuwe spelletjes verschenen voor Android, namelijk Pocket God en Let’s Golf 2. Het is vandaag donderdag 2 december 2010, de tijd is 9:20 uur, het wordt een ijskoude winterdag met een middagtemperatuur van -6 graden ºC en dit is je Wake-up Call: al het korte snacknieuws over Android in één bericht gebundeld.

Lees verder na de advertentie.

Google Reader als applicatie voor Android verschenen

google-reader-android

Eindelijk is Google Reader als applicatie voor Android verschenen. Voor smartphones is dit al handig om zo snel mogelijk up-to-date te zijn met het nieuws. Maar voor tablets is het helemaal ideaal om makkelijk je nieuws, feeds en blogs te lezen. Je kan met de applicatie je Google Reader helemaal beheren en aanpassen dankzij veel handige features, zoals: meerdere accounts, zoekfunctie, synchronisatie-opties, makkelijk een feed toevoegen en bepaalde items delen via andere apps zoals Twitter, Facebook of Gmail. Een must-have voor een RSS lezer met een MID of tablet!

Let’s Golf! 2 HD nu te koop

lets-golf-2

Het eerste deel van Let’s Golf was al briljant, maar nu komt Gameloft met het tweede deel. 108 holes, zes exotisch locaties (waaronder Kenia en een tempel van de Azteken) en acht verschillende 3D-personages: Let’s Golf biedt urenlang golfplezier op je Android-toestel. Voor het eerst kun je niet alleen lokaal, maar ook online met je vrienden spelen. Let’s Golf 2 kost 4,99 dollar (ongeveer drie euro) en is verkrijgbaar via de website van Gameloft.

Pocket God voor Android nu in de Android Market

pocket-god

De populaire iPhone-game Pocket God is vanaf vandaag verkrijgbaar voor Android. In Pocket God heb jij de controle over verschillende eilandbewoners. Je kunt ze op veel verschillende manieren van het leven beroven of meenemen naar andere plekken, zoals onderwater of in de ruimte. Pocket God bevat grappige minispellen, zoals Pocket Jump: een alternatieve versie van Doodle Jump. Ook zijn er genoeg geheimen om te ontdekken. Het spelletje kost ongeveer 0,99 dollar (minder dan één euro). Scan de onderstaande QR-code om het spelletje binnen te halen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu