Wake-up Call: HTC Knight in de kijker; Optimus One 2 miljoen keer verkocht

Redactie
13 december 2010, 8:41
2 min leestijd
Wake-up Call: HTC Knight in de kijker; Optimus One 2 miljoen keer verkocht
wake-up-call

Er is een nieuwe foto opgedoken van de HTC Knight. Op deze foto is het toetsenbord van de telefoon goed te zien. Verder: Optimus One is twee miljoen keer verkocht en Philips brengt binnenkort de T910 uit. Het is vandaag maandag 13 december 2010, de tijd is 8:40 uur, het wordt een wisselvallige winterdag met een middagtemperatuur van 0 graden ºC en dit is je Wake-up Call: al het korte snacknieuws over Android in één bericht gebundeld.

Lees verder na de advertentie.

Toetsenbord HTC Knight in de kijker

knight-keyboard

Er is een nieuwe foto opgedoken van de HTC Knight. Wat direct opvalt aan het toetsenbord van deze telefoon is de witte vierpuntsdruktoets, die ontbreekt op het toetsenbord van de HTC Desire Z. Als we de geruchten moeten geloven dan krijgt dit toestel een 1 GHz-processor, 8 megapixel camera, 3,7 inch Super LCD-scherm met een resolutie van 800 bij 480 pixels en Froyo. Het is nog onbekend wanneer de HTC Knight wordt uitgebracht.

Optimus One: 2 miljoen keer over de toonbank

lg-optimus-one

Het gaat erg goed met de Optimus One, één van de populairste telefoons van LG. Slechts 65 dagen na de release zijn er al meer dan twee miljoen telefoons verkocht. Vorige week kondigde LG aan dat alle Optimus One-telefoons in 2011 Gingerbread krijgen. Ik testte in november de Optimus One. Het is een prima telefoon voor beginnende smartphone-gebruikers, alhoewel het toestel op geen enkel gebied uitblinkt. Lees de review op Android Planet.

Philips T910: Android-telefoon van ‘Nederlandse’ fabrikant

philips-android

Philips komt met een eigen Android-telefoon op de markt, namelijk de T910. Dit is niet de eerste keer dat de fabrikant een telefoon uitbrengt, want eerder verschenen de V808 en V900. De mobiele tak van het bedrijf is onlangs overgekocht door een Chinees bedrijf, dus de kans is groot dat dit toestel niet in Europa verschijnt. Er is helaas nog weinig bekend over het toestel, dus specificaties ontbreken vooralsnog. Lijkt dit toestel jou iets? Laat het ons weten door onder dit bericht te reageren!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu