De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Wake-up Call: Is de HTC Scribe een Android-tablet?; GPS-spel PacMap in Android Market

Redactie
31 december 2010, 8:00
1 min leestijd
wake-up-call

Vandaag in de Wake-up Call: is de HTC Scribe een Android-tablet?, GPS-spel PacMap in de Android Market en de beste applicaties van 2010. Het is vandaag vrijdag 31 december 2010, de tijd is 8:00 uur en het wordt vandaag een wisselvallige winterdag met een middagtemperatuur van 4 graden Celsius. De laatste dag van 2010! Dit is je Wake-up Call: al het korte snacknieuws over Android in één bericht gebundeld.

Lees verder na de advertentie.

Is de HTC Scribe een Android-tablet?

HTC heeft de naam ‘HTC Scribe‘ als merk laten registreren. Volgens een tipgever van DigiTimes bevat de tablet een Tegra 2-processor, een beeldscherm met een resolutie van 1280 bij 720 pixels, 2 GB intern geheugen en een 32 GB MicroSD-kaart. Het is zeer waarschijnlijk dat de HTC Scribe op Honeycomb (Android 2.4) draait en niet op Gingerbread.

GPS-spel PacMap in de Android Market

De eerste versie van PacMap is beschikbaar in de Android Market. Dit spel werkt op dezelfde manier als Pac-Man, met als grote verschil dat de echte wereld het speelterrein is. Probeer zoveel mogelijk gele stippen te verzamelen, zonder dat de blauwe spoken je te pakken krijgen! Hoe het werkt? Bekijk de trailer hieronder. Scan de QR-code onder het filmpje om PacMap gratis binnen te halen.

Beste applicaties van 2010

Vanmiddag om 14:00 uur verschijnt de lijst met beste applicaties van 2010 op Android Planet. Ruim 100 mensen hebben gestemd op alle applicaties en er is een winnaar uit de bus gekomen! Wie? Dat lees je vanmiddag op Android Planet. De redactie wenst je in ieder geval alvast een heel fijn van 2011!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu