De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

Wake-up Call: je Android-telefoon in Windows Phone 7-stijl, meer info over PlayStation Phone

Redactie
1 november 2010, 7:45
2 min leestijd
Wake-up Call: je Android-telefoon in Windows Phone 7-stijl, meer info over PlayStation Phone
wake-up-call

Je Android-telefoon in Windows Phone 7-stijl, PlayStation Phone: meer info uitgelekt, QuickDesk Pro in de Android Market en eindelijk 3G op de top van de Mount Everest. Het is vandaag maandag 1 november 2010, de tijd is 7:45 uur, het wordt vandaag een bewolkte herfstdag met een middagtemperatuur van 11 graden ºC en dit is je Wake-up Call: al het korte snacknieuws over Android in één bericht gebundeld.

Lees verder na de advertentie.

Je Android-telefoon in Windows Phone 7-stijl

windows-phone-7

Onlangs kwam Windows Phone 7 uit, het nieuwe mobiele besturingssysteem van Windows. Lijkt het je iets om je telefoon te transformeren in een Windows Phone 7-telefoon? Tijd om te knutselen! Op het forum van XDA-developers staat een instructie hoe je jouw telefoon omtovert. Je hebt Launcherpro Plus of ADW Launcher, Desktop Visualizer en een lading plaatjes nodig. Succes!

PlayStation Phone: meer info uitgelekt

Er is wat meer informatie binnengekomen over de PlayStation Phone van Sony. Het toestel heeft de codenaam ‘Zeus’ en draait op Android 2.2. Toch zijn er foto’s van het apparaat waarop te zien is dat de telefoon draait op Android 3.0. Er is minimaal 512 MB intern geheugen aan boord. Het toestel is helaas niet heel erg dun, zoals op de onderstaande foto te zien is. Hopelijk lekt Sony binnenkort meer informatie uit over deze bijzondere telefoon, die in de loop van 2011 verschijnt.

psp-phone

QuickDesk Pro in de Android Market

quickpanel


Wanneer jij je Android-telefoon in de landschap-modus bekijkt, dan passen de widgets en iconen zich automatisch aan de vorm van het scherm aan. Met de applicatie QuickDesk Pro is het mogelijk om de landschap-modus speciaal aan te passen. Hierdoor krijg je dus een nieuw scherm als je jouw telefoon een kwartslag draait. De applicatie kost 1,50 euro. Eerst uitproberen? Download dan eerst de gratis versie, die minder functies bevat.

quickpanel-code

Eindelijk 3G op de top van de Mount Everest

Heb je ambities om de grootste berg ter wereld te beklimmen, maar wil je wel graag tweeten wanneer je de top bereikt? Vanaf nu kan het! Er is vanaf nu 3G op de top van de Mount Everest. Tot nu toe konden bergbeklimmers alleen telefoneren, of ze moesten een speciale satelliettelefoon gebruiken. “Deze prestatie is net zo groot als de hoogte van de Mount Everest”, zegt de CEO van het Zweedse bedrijf Telia Sonera, die meehielp aan de realisatie van de telefoonmast. “Hierdoor wordt communicatie voor bergbeklimmers en inwoners van Khumbu Valley nog goedkoper.”

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu