De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Wake-up Call: Jet Car Stunts in Android Market; LG Optimus 2X in januari 2011 in de winkel

Redactie
24 december 2010, 8:45
2 min leestijd
wake-up-call

Vandaag in de Wake-up Call: Jet Car Stunts landt in de Android Market, LG Optimus 2X ligt over een maand in Europese winkels en de grootste Nexus S is gespot in San Carlos. Het is vandaag vrijdag 24 december 2010, de tijd is 8:45 uur en het wordt vandaag een bewolkte winterdag met een middagtemperatuur van 0 graden Celsius. Trek dus dikke sokken aan! Dit is je Wake-up Call: al het korte snacknieuws over Android in één bericht gebundeld.

Lees verder na de advertentie.

Jet Car Stunts landt in Android Market

jet-car-stunts

Net voor de kerstdagen is Jet Car Stunts in de Android Market geland. Deze game is al enige tijd te spelen op iOS-apparaten en zal binnenkort ook op Android-telefoons te spelen zijn. Jet Car Stunts werkt samen met OpenFeint PlayTime. Met OpenFeint PlayTime is het mogelijk om games te spelen tegen Android en iPhone-gebruikers. Het is de bedoeling dat je de obstakels ontwijkt en de finish haalt. Je racet op een hele hoge snelheid en maakt hoge jumps en met behulp van de rocket booster geef je jouw auto extra snelheid. Als je in de lucht hangt kan je ook nog bijsturen om goed te landen.

Scan de onderstaande QR-code om Jet Car Stunts binnen te halen. Het spelletje kost ongeveer twee dollar.

LG’s Optimus 2X ligt volgende maand in de winkel

lg-star

De Optimus 2X van LG – de eerste mobiele telefoon met een Tegra 2-chip – ligt volgende maand in Europese winkels. De telefoon gaat naar verwachting 500 tot 600 euro kosten en krijgt Android 2.2 als besturingssysteem. Een Tegra 2-chip bevat twee 1 GHz Cortex A9-processoren. Hierdoor is een telefoon met deze processor sneller dan andere high-end-telefoons, zoals de Google Nexus S, de Samsung Galaxy S en de HTC Desire HD.

De grootste Nexus S ter wereld

nexus-big

Bij de Best Buy in het Amerikaanse San Carlos hebben de medewerkers een Nexus S aan een gigantisch beeldscherm gekoppeld. Het touchscreen van de 42 inch grote Nexus S is gewoon te bedienen, wat opvallend is. Bekijk op de website van TechCrunch hoe de supergrote Android-telefoon eruit ziet. Erg bijzonder om te zien, maar of zo’n grote telefoon praktisch is? Nee, voorlopig blijven wij onze 4 inch telefoons trouw. En jij?

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu