De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

Wake-up Call: Kongregate terug in de Android Market; Swappa: verkoop je Android-telefoon

Redactie
26 januari 2011, 9:00
1 min leestijd
wake-up-call

Vandaag in de Wake-up Call: Kongregate terug in de Android Market, Swappa: verkoop je Android-telefoon en Shift in de Android Market. Het is vandaag woensdag 26 januari 2011, de tijd is 9:00 uur en het wordt vandaag een lichtbewolkte winterdag met een middagtemperatuur van 3 graden Celsius. Dit is je Wake-up Call: al het korte snacknieuws over Android in één bericht gebundeld.

Lees verder na de advertentie.

Kongregate terug in de Android Market

Na een aantal aanpassingen is Kongregate nu weer verkrijgbaar in de Android Market. Zo heeft Kongregate de optie “download naar SD-kaart” verwijderd, waarmee Flash-spellen direct op de SD-kaart van je telefoon geïnstalleerd worden. Kongregate is een applicatie waarmee je meer dan 300 Flash-spellen op je telefoon kunt spelen. De games worden dynamisch geladen, zodat de app niet veel ruimte op het interne of externe geheugen van je telefoon nodig heeft.

Swappa: verkoop je Android-telefoon

Swappa is een mooi nieuw initiatief in de Verenigde Staten. Android-gebruikers kunnen gemakkelijk hun oude telefoon verkopen en direct een nieuw toestel kopen. Op dit moment staan er ‘slechts’ 52 toestellen te koop, maar het doel is natuurlijk dat dit aantal stijgt. Wellicht besluiten de makers van de site om Swappa ooit internationaal te maken, zodat ook Nederlandse en Belgische Android-gebrukers hun telefoons kunnen ‘swappen’.

Shift in de Android Market

shift

Het puzzelspelletje Shift is verkrijgbaar in de Android Market. Shift is een nieuwe avonturengame, puzzelgame en platformspel in één. In Shift ben je proefpersoon 32763, opgesloten in een experiment. De opdracht is om de uitgang te vinden. Dit doe je door te rennen, springen en `shiften` door de verschillende levels. Er zijn nog wat problemen met de besturing van het spel, maar waarschijnlijk gaat de ontwikkelaar dit nog proberen. Toch is het aan te raden om eerst de Lite-versie te proberen, voordat je de volledige versie koopt.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu