De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Wake-up Call: LG Optimus 2X te pre-orderen in Europa; SwiftKey brengt nieuwe beta uit

Redactie
20 januari 2011, 7:45
2 min leestijd
wake-up-call

Vandaag in de Wake-up Call: LG Optimus 2X te pre-orderen in Europa, SwiftKey brengt nieuwe beta uit en HTC Flyer: Android-tablet met Gingerbread? Het is vandaag donderdag 20 januari 2011, de tijd is 7:45 uur en het wordt vandaag een zonnige winterdag met een middagtemperatuur van 6 graden Celsius. Dit is je Wake-up Call: al het korte snacknieuws over Android in één bericht gebundeld.

Lees verder na de advertentie.

LG Optimus 2X nu te pre-orderen in Europa

lg-optimus-2x

De Optimus 2X is binnenkort verkrijgbaar in Europa. De telefoon is nu al te pre-orderen in het Verenigd Koninkrijk voor 500 pond en in Denemarken voor 3599 DKK. Het toestel is ook al in Nederland te pre-orderen via Belsimpel.nl. Volgens Expansys arriveert de Optimus 2X in maart in het Verenigd Koninkrijk. De Deense winkel Ellos verwacht de Optimus 2X op 25 februari te verschepen. De telefoon verschijnt in maart in de Verenigde Staten. De LG Optimus 2X is een bijzonder Android-toestel, omdat de telefoon beschikt over een Tegra 2-processor. Het beestje van LG is dus de eerste telefoon met een multikernprocessor.

SwiftKey brengt nieuwe beta uit

swiftkey

SwiftKey brengt een nieuwe betaversie uit van het populaire digitale toetsenbord. De betaversie is verspreid onder een aantal forumleden en zal de komende weken grondig getest worden. Versie 1.98.1.172 bevat een aantal vernieuwingen, die binnenkort waarschijnlijk ook arriveren in de Market-versie van SwiftKey. Zo analyseert de betaversie in welke taal een gebruiker typt, zodat de voorspellingen automatisch worden aangepast. Handig als je regelmatig wisselt tussen Engels en Nederlands. Daarnaast bevat SwiftKey een nieuwe Rapidfire-modus, waarmee je supersnel kunt typen met fouten. Zolang je de lengte van de woorden goed hebt en in de buurt komt van de letters, dan maakt SwiftKey er goede zinnen van. Nog een nieuwe mogelijkheid is dat gebruikers ieder woord uit het woordenboek kunnen verwijderen, niet alleen aangeleerde woorden. Meer weten over de nieuwe beta van SwiftKey? Lees het persbericht op Android Police.

HTC Flyer: Android-tablet met Gingerbread?

htc-logo

Anonieme bronnen van Digitimes melden dat HTC van plan is om de eerste van drie tablets uit te brengen in maart. De tablet heet ‘Flyer’ en draait op Android 2.3. De tabletcomputer wordt geüpdatet naar Android 3.0 (Honeycomb), zodra deze versie beschikbaar is. De andere twee tablets verschijnen in juni en draaien op Honeycomb. Natuurlijk zijn dit geruchten, dus wij weten niet of de tablets ook echt gaan komen. Digitimes zat er in het verleden wel vaker naast. Maar toch is het een sprankje hoop voor mensen die uitkijken naar Android-tablets van HTC.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu