De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Wake-up Call: LG Optimus 3D kan 3D afspelen en opnemen; wereldrecord hands-free sms’en verbroken

Redactie
1 februari 2011, 9:10
1 min leestijd
wake-up-call

Vandaag in de Wake-up Call: LG Optimus 3D kan 3D afspelen en opnemen, wereldrecord hands-free sms’en verbroken en Motorola gaat adverteren tijdens Super Bowl. Het is vandaag dinsdag 1 februari 2011, de tijd is 9:10 uur en het wordt vandaag een bewolkte winterdag met een middagtemperatuur van 3 graden Celsius. Dit is je Wake-up Call: al het korte snacknieuws over Android in één bericht gebundeld.

Lees verder na de advertentie.

LG Optimus 3D kan 3D afspelen en opnemen

Geloof het of niet, maar de LG Optimus 3D kan 3D afspelen én opnemen. Wie 3D-beelden wil bekijken, die heeft daarvoor geen brilletje nodig. Net als het scherm van de Nintendo 3DS maakt het touchscreen van de LG Optimus 3D gebruik van speciale kristallen die licht blokkeren. Hierdoor krijgen je ogen twee verschillende plaatjes te zien. Daarnaast kan de LG Optimus 3D driedimensionale beelden opnemen dankzij twee camera’s aan de achterkant van het toestel. Ik kan persoonlijk niet wachten om dit toestel in mijn handen te hebben! En jullie?

Wereldrecord hands-free sms’en verbroken

Hoe snel kan iemand hands-free sms’en? Hank Torres, die vanaf zijn schouders verlamd is, slaagde erin om het zinnetje ‘The razor-toothed piranhas of the genera Serrasalmus and Pygocentrus are the most ferocious freshwater fish in the world. In reality they seldom attack a human.‘ in 83,09 seconden zonder handen te swypen. Hij gebruikte daarvoor een apparaat dat zijn hoofd in de gaten houdt. Hoe dit eruit ziet? Bekijk het onderstaande filmpje.

Motorola gaat adverteren tijdens Super Bowl

Motorola gaat tijdens de Super Bowl een commercial uitzenden om reclame te maken voor de Motorola Xoom. Deze teaser is onder deze alinea te zien. Zoals je ziet beweert Motorola dat ‘it’s time for more choices’. De Xoom-tablet komt met een multikernprocessor, Android 3.0 (Honeycomb) en een 10,1 inch scherm met een resolutie van 1280 bij 800 pixels.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG Optimus 3D Speed
LG Optimus 3D Speed

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu