De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Wake-up Call: LG Optimus 3D teaser duikt op; komt HTC met de Wildfire 2?

Redactie
9 februari 2011, 9:20
2 min leestijd
wake-up-call

Vandaag in de Wake-up Call: LG Optimus 3D teaser duikt op, komt HTC met de Wildfire 2? en officiële uTorrent-applicatie in de Market. Het is vandaag woensdag 9 februari 2011, de tijd is 9:20 uur en het wordt vandaag een zonnige winterdag met een middagtemperatuur van 10 graden Celsius. Dit is je Wake-up Call: al het korte snacknieuws over Android in één bericht gebundeld.

Lees verder na de advertentie.

LG Optimus 3D teaser duikt op

Pocket-Lint heeft een teaser geplaatst van de LG Optimus 3D. Dit nieuwe toestel van LG krijgt een 4,3 inch-display met een resolutie van 800 bij 540 pixels. Het is mogelijk om 3D-video’s en foto’s zonder brilletje te bekijken. Dankzij de twee camera’s op de achterkant kunnen gebruikers zelf 3D-video’s en foto’s maken. Daarnaast beschikt het toestel over een multikernprocessor (1 GHz OMAP 4430). Het is nog onbekend wanneer de telefoon in de winkel ligt.

Komt HTC met de Wildfire 2?

HTC heeft een video uitgelekt, waar verschillende nieuwe telefoons te zien zijn. Verrassend genoeg kennen we één telefoon nog niet, namelijk het toestel dat je rechts ziet. Gezien de omvang van het toestel gaat het waarschijnlijk om de opvolger van de HTC Wildfire. Komend weekend weten we meer, want dan begint het Mobile World Congress in Barcelona. HTC kondigt dan een aantal nieuwe Android-telefoons (en wellicht een tablet?) aan.

Officiële uTorrent-applicatie in de Market

Gebruik jij uTorrent om torrent-bestanden te downloaden? Met de officiële applicatie kun je vanaf nu downloads beheren vanaf verschillende locaties. Of je nu in de trein zit, op je werk of op school: je weet precies of die ene film voor vanavond klaar is met downloaden. Om de applicatie te gebruiken heb je wel de nieuwe Alpha-build nodig van uTorrent 3.0. En deze is voorlopig alleen beschikbaar voor Windows.

uTorrent voor Android is gratis te downloaden. Direct installeren? Ga naar de webversie van de Android Market en klik op ‘Install’. De applicatie wordt dan automatisch op jouw toestel geïnstalleerd. Surf je in de mobiele browser op je Android-telefoon? Klik dan hier om de applicatie rechtstreeks te installeren.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG Optimus 3D Speed
LG Optimus 3D Speed

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu