De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Wake-up Call: Market op Archos-tablet; Galaxy Tab voor 649 dollar

Redactie
11 oktober 2010, 7:45
2 min leestijd
Wake-up Call: Market op Archos-tablet; Galaxy Tab voor 649 dollar
wake-up-call

Het is vandaag maandag 11 oktober 2010, de tijd is 7:45 uur, het wordt vandaag een zonnige herfstdag met een maximumtemperatuur van 16 graden ºC en dit is je Wake-up Call. Met vandaag: Android Market installeren op je Archos-tablet, nieuwe camera plug-in voor Twitoc, Android-navigatiesysteem van Pioneer maakt gebruik van laser en Samsung Galaxy Tab kost 649 dollar in de VS. Je werkdag begint altijd goed met een Wake-up Call: al het korte snacknieuws over Android in één bericht gebundeld.

Lees verder na de advertentie.

Market installeren op je Archos-tablet

Archos kondigde onlangs een interessante lijn met producten aan, zoals de Archos 70 en Archos 101: twee tabletcomputers met capacitieve touchscreens en Android. Helaas ontbreken Google-apps, zoals Android Market en Google Maps. Gelukkig heeft een gebruiker op het forum van Archosfans een oplossing gevonden. Installeer een apk’tje en gebruikers kunnen de Market openen.

Nieuwe camera plug-in voor Twitoc

twitoc

Gebruik jij Twitoc om Twitter-berichten te plaatsen? Goed nieuws: er is een speciale camera plug-in verschenen. Met deze camera plug-in kun je snel foto’s uploaden naar Twitter. Deze plug-in kost 99 dollarcent. Twitoc is een widget waarmee je berichten op Twitter plaatst door een tekst in te spreken. Je telefoon luistert naar jouw ingesproken boodschap en zet deze om in tekst. Alleen mogelijk in het Engels.

Android-navigatiesysteem maakt gebruik van laser

In de toekomst is het mogelijk dat een navigatiesysteem in de voorruit van je auto is ingebouwd. Bekijk hieronder een nieuw filmpje van Pioneer’s Network Vision Hud, een lasersysteem dat een navigatiesysteem tevoorschijn tovert. Het navigatiesysteem draait op Android. Pioneer beweert dat de technologie in 2012 volwassen genoeg is om te introduceren in auto’s.

Samsung Galaxy Tab: 649 dollar in de VS

In Nederland gaat het goedkoopste model van de Samsung Galaxy Tab voor 749 euro over de toonbank. Amerikanen hebben meer geluk. Daar wordt de tablet-pc zonder contract voor 649 dollar verkocht. Volgens de huidige koers is dat 463 euro, oftewel minder duur dan het goedkoopste model van de iPad. Het verschil van 300 euro is erg groot. Het lijkt een betere optie om via eBay op zoek te gaan naar een Amerikaanse Galaxy Tab, dan een Europese Tab in de winkel te scoren.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu