De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

Wake-up Call: Micromax A60 verschijnt in India; Apple bant Android Magazine

Redactie
29 november 2010, 8:10
2 min leestijd
Wake-up Call: Micromax A60 verschijnt in India; Apple bant Android Magazine
wake-up-call

In India is een nieuwe Android-telefoon verschenen, namelijk de Micromax Andro A60. Dit toestel slikt twee simkaarten in. Verder: Apple bant Android Magazine uit App Store en Madden NFL 11 op weg naar Android. Het is vandaag maandag 29 november 2010, de tijd is 8:10 uur, het wordt een ijskoude herfstdag met een middagtemperatuur van -1 graden ºC en dit is je Wake-up Call: al het korte snacknieuws over Android in één bericht gebundeld.

Lees verder na de advertentie.

Micromax A60: Indiase Android-telefoon met twee simkaarten

micromax-a60

India Mobile verkoopt vanaf nu de Micromax Andro A60: een Android-telefoon met twee simkaarten, een 2,8-inch scherm, een schermresolutie van 320 bij 240 pixels en een 600 MHz processor. Het interne geheugen van 150 MB is niet groot, maar gelukkig kan het toestel uitgebreid worden met een MicroSD-kaart. De telefoon heeft een 3,2 megapixel camera en een versnellingsmeter. Het is nog onbekend of het toestel in Nederland en België verschijnt.

Apple bant Android Magazine uit App Store

app-store

Applicaties over Android zijn niet toegestaan in Apple’s App Store. Zelfs een digitaal tijdschrift over Android mag niet in de App Store verschijnen. Media Provider, een kleine uitgever in Denemarken, wilde een Android Magazine plaatsen in de App Store, maar de applicatie werd niet toegelaten.

So what`s the problem?” vroeg de CEO van Media Provider aan Apple.
You know… your magazine,” antwoordde de medewerker van Apple, die zichzelf identificieerde als Richard. “It`s just about Android…. we can`t have that in our App Store.

Apple is veel strenger dan Google als het gaat om het goedkeuren van apps in de App Store. Wat vind jij hiervan? Deel jouw mening onder dit artikel!

Madden NFL 11 op weg naar Android

madden-tweet

Na de release van FIFA 10 bleef het stil rondom EA Mobile. Er komen toch wel meer sportspellen naar de Android Market of blijft het bij FIFA 10? Nee, gelukkig is EA van plan om meer sportspellen uit te brengen. EA Mobile laat via Twitter weten dat Madden NFL 11 binnenkort in de Market ligt, een spel dat is gebaseerd op American Football, een competitieve teamsport die in Europa nauwelijks wordt beoefend. Hopelijk wordt Madden 11 gevolgd door meer sportspellen, zoals Tiger Woods Golf en NHL 11. Even afwachten maar!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu