De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Wake-up Call: NEC introduceert LT-W Cloud Communicator; Android 2.4 is Gingerbread

Redactie
7 januari 2011, 7:35
1 min leestijd
wake-up-call

Vandaag in de Wake-up Call: NEC introduceert LT-W Cloud Communicator, Android 2.4 is Gingerbread en uitgebreide hands-on-video van Honeycomb. Het is vandaag vrijdag 7 januari 2011, de tijd is 7:35 uur en het wordt vandaag een regenachtige winterdag met een middagtemperatuur van 9 graden Celsius. Dit is je Wake-up Call: al het korte snacknieuws over Android in één bericht gebundeld.

Lees verder na de advertentie.

NEC introduceert LT-W Cloud Communicator

NEC

NEC komt met een nieuw uitklapbaar Android-tablet, de LT-W Cloud Communicator. Het toestel heeft twee zeven inch resistieve beeldschermen met een resolutie van 800 bij 600 pixels. De schermen zijn niet reflectief. Daarnaast bevat de Cloud Communicator een ARM Cortex A8 processor, een drie megapixelcamera en (optioneel) 3G. Helaas is er nog niets bekend over de prijs en wanneer de tablet in de winkel ligt.

Android 2.4 is Gingerbread

gingerbread-2

Zoals wij van Android Planet al voorspelden is Android 2.4 niet afgeschreven. Google gaat namelijk een tweede versie van Gingerbread uitbrengen met versienummer 2.4. Dit meldt Tweakers.net. Het is niet de eerste keer dat dit bedrijf een nieuwe versie dezelfde naam geeft. Zo kregen Android 2.0 en Android 2.1 allebei het koosnaampje ‘Eclair’. Android 2.4 bevat enkele kleine vernieuwingen. Zo is Gingerbread Reloaded volgens Tweakers.net sneller, worden er andere schermanimaties gebruikt en heeft de telefoon een optie voor Noise Reduction (achtergrondgeluid wegfilteren). Google heeft Android 2.4 nog niet geïntroduceerd. Wellicht volgt de introductie één deze dagen.

Uitgebreide hands-on-video van Honeycomb

Krijg je maar geen genoeg van Honeycomb, de nieuwste versie van Android? Er is een video op YouTube verschenen van de Motorola XOOM. Deze tablet draait op Android 3.0 en heeft een ingebouwde Tegra 2-chip. De beelden zijn soms een beetje schokkerig, dus daar moet je even doorheen kijken.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu