De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Wake-up Call: Nexus S in Groot-Brittannië verkrijgbaar; in 2010 geen Froyo voor Milestone-gebruikers

Redactie
23 december 2010, 8:40
2 min leestijd
wake-up-call

Vandaag in de Wake-up Call: Nexus S beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk, Milestone-gebruikers moeten nog even wachten op Froyo en Nexus S krijgt eerste OTA-update. Het is vandaag donderdag 23 december 2010, de tijd is 8:40 uur en het wordt vandaag een bewolkte winterdag met een middagtemperatuur van 0 graden Celsius. Warm aankleden dus! Dit is je Wake-up Call: al het korte snacknieuws over Android in één bericht gebundeld.

Lees verder na de advertentie.

Nexus S beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk

nexus-s

De Google Nexus S is nu verkrijgbaar in het Verenigd Koninkrijk. Het simlockvrije toestel kost 430 pond, oftewel zo’n 506 euro. De telefoon is verkrijgbaar bij The Carphone Warehouse, oftewel de Britse versie van The Phone House. De Nexus S draait op Android 2.3, heeft een 1 GHz Hummingbird-processor en 16 GB flashgeheugen. Daarnaast is de telefoon uitgerust met een vijf megapixelcamera en een 4“³ Super AMOLED-scherm met een resolutie van 480 bij 800 pixels.

Milestone-gebruikers moeten nog even wachten op Froyo

motorola-milestone

Helaas, de Motorola Milestone krijgt dit jaar geen update naar Android 2.2. Gebruikers zullen moeten wachten tot begin 2011. Pas dan is de nieuwe update binnen te halen. Motorola beloofde in eerste instantie dat Milestone-gebruikers in 2010 Froyo zouden krijgen, maar op één of andere manier heeft het upgrade-proces vertraging opgelopen. De Motorola Milestone was het eerste Android-toestel met Android 2.0 in Nederland. De Europese kloon van de Motorola Droid heeft een QWERTY-toetsenbord en een scherm met een resolutie van 854 bij 480 pixels.

Nexus S krijgt eerste OTA-update

nexus-s

Bezitters van een Nexus S – in Nederland zullen die waarschijnlijk nog op één hand te tellen zijn – kunnen hun telefoon updaten naar Android 2.3.1. De allereerste OTA-update voor Gingerbread is een feit. De update verhelpt een aantal problemen en daarnaast wordt de Maps-applicatie geüpdatet. De Nexus S is vanaf begin 2011 verkrijgbaar in Nederland en België. Deze telefoon draait op Android 2.3, heeft een 1 GHz Hummingbird-processor en 16 GB flashgeheugen. Daarnaast is de telefoon uitgerust met een vijf megapixelcamera en een 4“³ Super AMOLED-scherm met een resolutie van 480 bij 800 pixels.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Nexus S
Samsung Nexus S

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu