De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Wake-up Call: Notion Ink krijgt Solaro, TweetCaster 2.6 brengt zip-it

Redactie
17 januari 2011, 8:25
1 min leestijd
wake-up-call

Vandaag in de Wake-up Call: Notion Ink krijgt educatieve programma Solaro, TweetCaster 2.6 brengt zip-it-mogelijkheid en CyanogenMod 7 nightly builds uitgebracht. Het is vandaag maandag 17 januari 2011, de tijd is 8:25 uur en het wordt vandaag een regenachtige winterdag met een middagtemperatuur van 8 graden Celsius. Dit is je Wake-up Call: al het korte snacknieuws over Android in één bericht gebundeld.

Lees verder na de advertentie.

Notion Ink krijgt Solaro

Solaro, een applicatie die scholieren en studenten helpt om te leren in een digitale omgeving, is binnenkort beschikbaar voor de Notion Ink Adam. Gebruikers met een iPhone of iPad kunnen Solaro al downloaden, maar tot nu toe wachtten Android-gebruikers in de kou. Met Solaro voor de Adam – de tabletcomputer van Notion Ink met een PixelQi-scherm – komt de introductie op het mobiele besturingssysteem van Google in zicht. Check de video hieronder om een beeld te krijgen van Solaro voor de Adam.

TweetCaster 2.6 brengt zip-it-mogelijkheid

tweetcaster

Wanneer je honderden contactpersonen volgt op Twitter, dan heb je soms de behoefte aan rust, overzicht en niet te veel geblaat. De nieuwe functie zip-it in TweetCaster maakt het mogelijk om irritante tweeps of hashtags (tijdelijk) te blokkeren. Geen storende berichten over FourSquare, de nieuwe jurk van tante Sjaan of The Voice of Holland meer in je tijdlijn. En het mooie is: de andere partij heeft niets in de gaten! TweetCaster downloaden? Scan de QR-code onder dit artikel om de gratis versie binnen te halen.

CyanogenMod 7 nightly builds uitgebracht

cyanogen2

CyanogenMod heeft de nightly builds uitgebracht van versie 7, oftewel Gingerbread CyanogenMod. Op deze website kun je zien of jouw telefoon wordt ondersteund. Let op, de nightly builds werken aardig, maar zijn nog niet perfect. Het kan zijn dat er nog foutmeldingen opduiken. Wie geen risico wil lopen, moet het voorlopig nog even doen met versie 6.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu