wake-up-callHet is al langer bekend dat Sony werkt aan een Playstation Phone. De eerste uitnodigingen voor een persconferentie duiken nu op via Twitter. Wordt deze telefoon binnenkort gepresenteerd? Verder: Minigore voor Android nu te downloaden en Must.Eat.Birds in de Android Market. Het is vandaag donderdag 25 november 2010, de tijd is 8:25 uur, het wordt een lichtbewolkte herfstdag met een middagtemperatuur van 4 graden ºC en dit is je Wake-up Call: al het korte snacknieuws over Android in één bericht gebundeld.

Wordt de PSP-telefoon op 9 december gepresenteerd?

psp-telefoonEr circuleert een geruchtmakende uitnodiging rond op Twitter. Op deze uitnodiging staan de vier knoppen van de PlayStation (kruis, cirkel, driehoek, vierkant) en een telefoon. Daarnaast is er een datum aanwezig: 9 december. Wordt de PSP-telefoon op die datum gepresenteerd?

Het is al langer bekend dat Sony Ericsson op dit moment werkt aan een soort PlayStation-telefoon: een mix van de PSP en een Android-telefoon. De PlayStation-telefoon draait op Android 3.0 en ligt waarschijnlijk in 2011 in de winkel.

iPhone-game Minigore op weg naar Android

Het arcadespel Minigore is op weg naar de Android Market. In dit spelletje bestuur je een mannetje met twee joysticks: eentje gebruik je om rond te lopen, de ander om je vuurwapen te richten. De doelstelling is om zoveel mogelijk harige vijanden te vernietigen. Minigore weegt ongeveer 8 tot 9 MB en helaas is downloaden naar de SD-kaart niet mogelijk. De bètaversie van Minigore downloaden? Klik op deze link en haal het APK’tje in huis!

Must.Eat.Birds in de Android Market

Er komen steeds meer goede spellen uit voor Android. Must.Eat.Birds verscheen gisteren in de Market. Hier ben jij een monster die aan het picknicken is. Maar net als hij wil beginnen met eten, wordt hij aangevallen door vogels en bommen. Tijd om je kleedje te beschermen! Must.Eat.Birds kost iets minder dan een euro. Scan de onderstaande barcode en haal de app in huis!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.