Wake-up Call: Samsung Galaxy Tab beschoten, Anzu: de nieuwe Sony Ericsson-telefoon?

Redactie
10 november 2010, 9:00
2 min leestijd
Wake-up Call: Samsung Galaxy Tab beschoten, Anzu: de nieuwe Sony Ericsson-telefoon?
wake-up-call

Samsung Galaxy Tab beschoten, Sony Ericsson Anzu: volgend jaar in de winkel?, Adobe Air en Flash klaar voor Gingerbread en TweetDeck geüpdatet naar versie 1.0.2. Het is vandaag woensdag 10 november 2010, de tijd is 8:55 uur, het wordt een lichtbewolkte herfstdag met een middagtemperatuur van 7 graden ºC en dit is je Wake-up Call: al het korte snacknieuws over Android in één bericht gebundeld.

Lees verder na de advertentie.

Samsung Galaxy Tab beschoten

galaxy-tab-pistool

Durf jij een kogel af te vuren op je Samsung Galaxy Tab? Wij in ieder geval niet! Toch staat er een video op YouTube waarin te zien is dat het sterke Gorilla Glass van de Tab een paar schoten met een CO2-pistool overleeft. Een glas springt daarentegen al na het eerste schot uit elkaar. Bekijk het bijzondere filmpje onder dit bericht.

Sony Ericsson Anzu: volgend jaar in de winkel?

sony-anzu

Er is een foto opgedoken van een mysterieuze Sony Ericsson-telefoon. Volgens de maker van de foto gaat het om een prototype van de Sony Ericsson Anzu. Deze Android-telefoon ligt in het eerste kwartaal van 2011 in de winkel en draait op Android 2.3 (Gingerbread). De Anzu beschikt over een 4,3 inch-scherm en is – volgens de anonieme maker van deze foto – zeer dun.

Adobe Air en Flash klaar voor Gingerbread

De nieuwe updates van Adobe Air en Adobe Flash zijn te downloaden in de Android Market. De apps zijn nu klaar voor Gingerbread. Hoewel het nog niet bekend is wanneer Gingerbread verschijnt, is het al wel een geruststellende gedachte dat belangrijke toepassingen als Air en Flash op het nieuwe mobiele besturingssysteem werken.

TweetDeck geüpdatet naar versie 1.0.2.

tweetdeck

Ga naar de Android Market en download de nieuwe update van TweetDeck. De nieuwste versie zorgt ervoor dat Facebook Places getoond worden in de datastroom. Ook biedt TweetDeck 1.0.2. ondersteuning voor previews van img.ly-foto’s. Daarnaast zijn er enkele bugs uit de applicatie gehaald. Twitter-client TweetDeck is gratis te downloaden door de onderstaande QR-code te scannen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu