De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Wake-up Call: Samsung komt met toptoestel in 2011, Angry Birds taart gesignaleerd

Redactie
12 november 2010, 6:59
2 min leestijd
Wake-up Call: Samsung komt met toptoestel in 2011, Angry Birds taart gesignaleerd
wake-up-call

Samsung brengt toptoestel uit in februari 2011, Angry Birds taart gesignaleerd, nieuwe bètaversie Swype vrijgegeven en mClock: een reeks klokken. Het is vandaag vrijdag 12 november 2010, de tijd is 7:00 uur, het wordt een wisselvallige herfstdag met een middagtemperatuur van 12 graden ºC en dit is je Wake-up Call: al het korte snacknieuws over Android in één bericht gebundeld.

Lees verder na de advertentie.

Samsung brengt toptoestel uit in februari 2011

Engadget beweert dat Samsung in februari 2011 een nieuwe telefoon uitbrengt. Deze telefoon (waarschijnlijk niet de Nexus S) heeft een 4,3 of 4,5 inch Super AMOLED 2-scherm (een verbeterde versie van Super AMOLED). Het toestel draait vanzelfsprekend op Gingerbread en heeft een krachtige 1,2 GHz processor. Daarnaast is er een acht megapixelcamera (1080p video-opname) aanwezig en heeft het toestel 16 GB intern geheugen.

samsung
samsung2b

Angry Birds taart gesignaleerd

Angry Birds is vreselijk populair. Zó populair zelfs, dat banketbakkers taarten maken met daarop de hoofdfiguren uit het puzzelspelletje. Kijk maar eens naar de onderstaande taart van Anya Richardson. Is deze taart te koop? Nee, helaas niet. “Er is een wonder nodig als het me nog een keer lukt om zo’n taart te maken”, onthult Richarson.

angry birds

Nieuwe bètaversie Swype vrijgegeven

Een nieuwe bètaversie van Swype voor Android is vrijgegeven. De software lost een probleem om met de nauwkeurigheid van het toetsenbord. De vorige versie maakte namelijk regelmatig verkeerde woordvoorspellingen. Daarnaast zijn er meer vernieuwingen, zoals de toevoeging van een microfoon-knop en de mogelijkheid om een tekst te wijzigen door twee keer te klikken. Ga snel naar de website van Swype en download de nieuwe bèta.

mClock: een reeks klokken

Zoek je een goede klok voor op het beginscherm van je Android-telefoon? Download de applicatie mClock, die aangeboden wordt op het forum van XDA developers. Met deze app kun je een gepersonaliseerde klok selecteren. Rond, vierkant, transparant of donker? Jij kiest!

mclock
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu