De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

Wake-up Call: Skyfire helemaal vernieuwd; foto’s van nieuwe HTC-telefoon

Redactie
28 januari 2011, 8:10
2 min leestijd
wake-up-call

Vandaag in de Wake-up Call: de browser Skyfire voor Android is vernieuwd, foto’s van een onbekende HTC-telefoon lekken uit en de nieuwe Disney-telefoon verschijnt in een video. Het is vandaag vrijdag 28 januari 2011, de tijd is 8:10 uur en het wordt vandaag een zonnige winterdag met een middagtemperatuur van 0 graden Celsius. Dit is je Wake-up Call: al het korte snacknieuws over Android in één bericht gebundeld.

Lees verder na de advertentie.

Skyfire is nog beter geworden

Skyfire brengt een nieuwe update uit voor Android. Deze applicatie is in korte tijd uitgegroeid tot één van de populairste mobiele webbrowsers. Het is nu nog makkelijk om te zoeken, aangezien de ontwikkelaars van Skyfire een zoekbalk aan de bovenste balk van de gebruikersinterface hebben toegevoegd. Daarnaast is het nog makkelijker om een video te vinden: typ een zoekterm in (bijv. Adele – Rolling In The Deep) en je krijgt direct een video te zien van de Britse zangeres. Ook ondersteunt Skyfire nu nog meer videospelers, zoals de iPlayer van BBC. Tenslotte is de applicatie iets sneller geworden. Skyfire downloaden?

Welke telefoon is hier rechts te zien? Het gaat om een HTC-telefoon met Android, maar verder komt het model niet bekend voor. Als ik zo naar het toestel kijk, dan denk ik dat het gaat om een mid-range of high-end toestel, aangezien het scherm qua grootte overeenkomt met het aanraakscherm van de HTC Desire. Qua design ziet de telefoon er aardig uit, maar erg vernieuwend ziet het beestje van HTC er niet uit. Het toestel gebruikt namelijk verschillende elementen van oude HTC-telefoons, zoals de speaker van de HTC Desire HD. Het is mogelijk dat het toestel tijdens het Mobile World Congress in februari wordt aangekondigd.

Meer details Disney-telefoon lekken uit

Vorige week onthulden we dat Disney een eigen telefoon uitbrengt, een aangepaste versie van de Sharp Galapagos 003SH. Er zijn nu meer details bekend over dit toestel. Zo heeft de Disney-telefoon een 3,8 inch touchscreen met 3D-functionaliteit. Daarnaast zijn er aangepaste widgets in Disney-stijl, zoals weer, tijd en Twitter. Verder heeft de telefoon een speciale live wallpaper. Twee keer per dag is er vuurwerk te zien, net zoals bij verschillende themaparken. Verder draait de telefoon op Android 2.2 (Froyo) en kunnen gebruikers Flash-websites bezoeken. Hieronder een promotievideo van deze telefoon.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu