Wake-up Call: speciale versie van Pulse voor tablets; Tap Tap Revenge voor Android komt eraan

Redactie
3 februari 2011, 8:20
1 min leestijd
wake-up-call

Vandaag in de Wake-up Call: speciale versie van Pulse voor tablets gespot, Tap Tap Revenge voor Android komt eraan en installeer het Honeycomb-thema voor Google Chrome. Het is vandaag donderdag 3 februari 2011, de tijd is 8:20 uur en het wordt vandaag een zonnige winterdag met een middagtemperatuur van 7 graden Celsius. Dit is je Wake-up Call: al het korte snacknieuws over Android in één bericht gebundeld.

Lees verder na de advertentie.

Pulse ziet er prachtig uit op Honeycomb-tablets

Pulse is één van onze populairste nieuwsapplicaties. Pulse News is een RSS-reader, waarmee jij je favoriete nieuwsitems in één oogopslag ziet. De nieuwslezer maakt intensief gebruik van foto`s, waardoor de applicatie strak en modern oogt. De ontwikkelaars van Pulse hebben een speciale versie van de applicatie gemaakt voor Honeycomb-tablets. Deze app is vergelijkbaar met Pulse voor de iPad. Hoe dit eruit ziet? Hieronder een video!

Tap Tap Revenge voor Android komt eraan

Binnenkort verschijnt Tap Tap Revenge voor Android. Dit muzikale spelletje maakt gebruik van Google’s nieuwe betaalsysteem, waardoor gebruikers in de applicatie extra items of muzieknummers kunnen kopen. Hieronder een eerste glimp van hoe Tap Tap Revenge voor Android eruit gaat zien. De ontwikkelaars van Tap Tap Revenge laten aan Android Central weten dat er ook een speciale versie voor tablets komt.

Honeycomb-thema voor Google Chrome

chrome-honeycomb

Kun je niet wachten op Honeycomb? Installeer dan alvast het Honeycomb-thema voor Google Chrome. Na de installatie heeft alles een blauwe Honeycomb-look. Tjah, wij gaan liever voor het echte werk – lees: een werkend Honeycomb-tablet – maar helaas duurt het nog een paar maanden voordat de eerste tablets met Android 3.0 in de winkel liggen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu