Wake-up Call: specificaties HTC Flyer uitgelekt?; Play.fm: muziek voor onderweg

Redactie
25 januari 2011, 8:50
2 min leestijd
wake-up-call

Vandaag in de Wake-up Call: mogelijke specificaties van HTC Flyer-tablet uitgelekt; Play.fm: muziek voor onderweg en Nioncom kondigt Android-telefoon met projector aan. Het is vandaag dinsdag 25 januari 2011, de tijd is 8:50 uur en het wordt vandaag een wisselvallige winterdag met een middagtemperatuur van 5 graden Celsius. Dit is je Wake-up Call: al het korte snacknieuws over Android in één bericht gebundeld.

Lees verder na de advertentie.

Mogelijke specificaties van HTC Flyer-tablet uitgelekt

htctablet

Een Noorse website – Amobil.no – beweert alle specificaties van de HTC Flyer te hebben. Helaas zijn de specs niet wereldschokkend. De Flyer krijgt volgens de site een zeven inch scherm met een resolutie van 1024 bij 600 pixels, een Qualcomm MSM8255 Snapdragon-processor en een twee camera’s (vijf megapixelcamera aan de achterkant, 1,3 megapixelcamera aan de voorkant). Rechts zie je een opgeblazen foto van de HTC Flyer. Of de specs echt kloppen? Voor honderd procent zekerheid zul je moeten wachten tot het Mobile World Congress in februari. Op dit congres wordt de eerste Android-tablet van HTC naar verwachting aangekondigd.

Play.fm: muziek voor onderweg

playfm

Ben je dol op dance en trance? Wellicht is de mobiele applicatie van Play.fm iets voor je. Met deze app luister je naar streams van ‘s werelds beste DJ’s. Gebruikers kunnen de 180 DJ’s of mixen filteren door verschillende voorkeuren in te stellen. De app kost 2,99 euro, maar dan kun je de eerste negentig dagen onbeperkt muziek luisteren. Na deze negentig dagen is het maximum vijf uur per maand. Of je moet Play.fm premium aanschaffen, alleen komt dit pakket pas in het tweede kwartaal van 2011.

Nioncom kondigt Android-telefoon met projector aan

projector

Nioncom kondigt een Android-telefoon met een projector aan. De MemoryKick Vision ligt in het tweede kwartaal van dit jaar in Amerikaanse winkels. De projector lijkt op de PicoP-projector, een prototype van Microvision. De MemoryKick Vision heeft een 4,3 inch capacitief touchscreen, Android 2.2 en een flinke harde schijf (500 GB of 1 TB). Hierdoor is het apparaat ongeveer 2,5 centimeter dik. Dat is dikker dan de meeste Android-toestellen. De prijs? Ergens rond de 500 dollar.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu