De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

Wake-up Call: SwiftKey 500.000 keer gedownload; Androidbar in Japan geopend

Redactie
26 november 2010, 7:20
2 min leestijd
Wake-up Call: SwiftKey 500.000 keer gedownload; Androidbar in Japan geopend
wake-up-call

SwiftKey ging de afgelopen maanden 500.000 keer over de toonbank en dat wordt gevierd! De ontwikkelaars halveren namelijk de prijs van deze app. Verder: speciale Androidbar in Japan geopend en Woow-tabletcomputer komt naar Europa. Het is vandaag vrijdag 26 november 2010, de tijd is 7:20 uur, het wordt een lichtbewolkte herfstdag met een middagtemperatuur van 2 graden ºC en dit is je Wake-up Call: al het korte snacknieuws over Android in één bericht gebundeld.

Lees verder na de advertentie.

SwiftKey 500.000 keer gedownload

swiftkey

SwiftKey ging de afgelopen maanden 500.000 keer over de toonbank. De ontwikkelaars beweren dat de app iedere twintig seconden is gedownload. Om dit te vieren is het voorspellende toetsenbord alleen vandaag voor helft van de prijs te koop. In plaats van 2,68 euro betaal je nog maar 1,34 euro.

SwiftKey analyseert woorden en voorspelt wat je typt of wat je gaat typen. Een voorbeeld: als je vaak `ik hou van jou` tikt, dan kun je de volgende keer na het typen van `ik hou` met één druk op de knop de woorden `van` en `jou` aan een tekst toevoegen. Ook doet SwiftKey aan autocorrectie, zodat typefouten verleden tijd zijn.

Speciale Androidbar in Japan geopend

In de Japanse stad Tokio bevindt zich sinds kort een Androidbar. Het café is enkel op maandag van 19:00 uur tot 23:30 uur geopend. Android-fans kunnen een lekkere snack kopen (gingerbreadmannetjes of cupcakes bijvoorbeeld) en je kunt er zelfs een volledige maaltijd scoren. Hoewel het café speciaal gefocust is op Android, vragen wij ons af of ook de barmannen en -vrouwen een Android-outfit aan hebben. Ben je geen Android-fan, ook dan ben je welkom in Bar android!

android-bar

WooW-tablet: Android 2.3 en NVIDIA Tegra 2-processor

woow

Binnenkort ligt de WooW Digital The One Tablet in de winkel. Deze tabletcomputer komt voor de kerst uit en draait op Android 2.3 (Gingerbread). Opvallend is de aanwezigheid van een snelle NVIDIA Tegra 2-processor. Verder lijken de specificaties prima: 1 GB RAM, 16 GB flashgeheugen, tien inch display en een resolutie van 1024 bij 600 pixels. De tabletcomputer gaat in Japan 42.000 yen kosten, wat omgerekend zo’n 375 euro is. Prikkelt deze tablet-pc je verwachtingen of wacht je rustig op de Notion Ink Adam?

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu