Placeholder

wake-up-callVandaag in de Wake-up Call: SwiftKey werkt aan speciale versie voor tablets, LogMeIn Ignition voor tablets en PopSci-applicatie in de Android Market. Het is vandaag donderdag 13 januari 2011, de tijd is 8:45 uur en het wordt vandaag een regenachtige winterdag met een middagtemperatuur van 11 graden Celsius. Dit is je Wake-up Call: al het korte snacknieuws over Android in één bericht gebundeld.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

SwiftKey werkt aan speciale versie voor tablets

SwiftKey komt binnenkort met een speciaal toetsenbord voor tablets. Dit toetsenbord maakt gebruik van de extra ruimte op het scherm van tablets, bijvoorbeeld door een numeriek toetsenbord toe te voegen. Het toetsenbord is nog lang niet af, zoals te zien is in de onderstaande video. Overigens heeft SwiftKey grote plannen voor 2011. In de toekomst leest het intelligente toetsenbord jouw Facebook-berichten, e-mails en RSS-feeds om jouw schrijfstijl te analyseren. Natuurlijk moet je hier wel toestemming voor geven.

LogMeIn Ignition voor tablets

logmeinLogMeIn heeft een speciale applicatie van LogMeIn Ignition voor tablets vrijgegeven, zoals de Samsung Galaxy Tab en de Dell Streak. Met LogMeIn Ignition log je op afstand in op je computer, zodat je altijd bij je gegevens kunt. De verschillen met de smartphoneversie? Je kunt makkelijk wisselen tussen meerdere monitors en het is mogelijk om op afstand naar muziek te luisteren. De nieuwe versie van de applicatie is gratis voor degenen die LogMeIn Ignition al een keer hebben gekocht. Aan de applicatie hangt een prijskaartje van 30 dollar.

PopSci-applicatie in de Android Market

popsciDe populair-wetenschappelijke nieuwssite PopSci.com heeft vanaf vandaag een eigen Android-applicatie. De applicatie is een veredelde mobiele site, maar dan op je Android-telefoon. Kies één van de categorieën – gadgets, technologie, omgeving, auto’s of wetenschap – en lees de Engelstalige berichten over vernieuwende ideeën en interessante ontdekkingen. PopSci.com is gratis te downloaden in de Android Market.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.