Wake-up Call: Tele 2 klantvriendelijkste mobiele telecombedrijf; Firefox voor Android nu nog sneller

Redactie
2 februari 2011, 8:20
1 min leestijd
wake-up-call

Vandaag in de Wake-up Call: Tele 2 is het klantvriendelijkste mobiele telecombedrijf, Firefox voor Android nu nog sneller en kleine problemen met Android Market. Het is vandaag woensdag 2 februari 2011, de tijd is 8:20 uur en het wordt vandaag een bewolkte winterdag met een middagtemperatuur van 6 graden Celsius. Dit is je Wake-up Call: al het korte snacknieuws over Android in één bericht gebundeld.

Lees verder na de advertentie.

Tele 2 is het klantvriendelijkste mobiele telecombedrijf

Tele 2 leverde in 2010 de beste klantprestatie, zo blijkt uit een onderzoek van het Customer Insights Center van de Rijksuniversiteit Groningen. Het onderzoek is onder ruim 7.000 Nederlandse consumenten uitgevoerd. Op de tweede plaats staat T-Mobile. Op de derde plaats vinden we KPN. IKEA was vorig jaar het klantvriendelijkste bedrijf in alle sectoren, gevolgd door Univé en Bol.com. De slechtste klantprestatie werd geleverd door supermarktconcern Super de Boer.

Firefox voor Android nu nog sneller

De nieuwe betaversie van Firefox voor Android is uit. Opnieuw zijn de ontwikkelaars erin geslaagd om de applicatie sneller te maken. Het opstarten van de applicatie, het laden van een pagina, inzoomen: de verschillende acties volgen elkaar razendsnel op. Is Firefox Beta 4 sneller dan de standaardbrowser? Ja! Daarnaast zijn er al meer dan 100 add-ons te installeren, waarmee je de browser kunt personaliseren. Scan de onderstaande QR-code om Firefox gratis binnen te halen.

Problemen met de Android Market

Sommige gebruikers beweren dat er problemen zijn met de Android Market. Applicaties zijn soms moeilijk te downloaden of updaten zichzelf, terwijl de nieuwste versies al op de telefoon staan. Het is daarom aan te raden om even geduld te hebben. Mocht je er niet in slagen om een app te downloaden? Probeer het op een later tijdstip nogmaals.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu