De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Wake-up Call: TweetDeck 1.0.3 verschenen; president Medvedev bekritiseert camera Galaxy Tab

Redactie
23 november 2010, 8:45
2 min leestijd
Wake-up Call: TweetDeck 1.0.3 verschenen; president Medvedev bekritiseert camera Galaxy Tab
wake-up-call

De nieuwste versie van TweetDeck ligt in de Android Market met een vernieuwde landschapsmodus en ondersteuning voor foto’s van Twitpic. Verder: Medvedev kraakt camera van Samsung Galaxy Tab af en de officiële website van de Notion Ink Adam is in de lucht. Het is vandaag dinsdag 23 november 2010, de tijd is 8:45 uur, het wordt een wisselvallige herfstdag met een middagtemperatuur van 7 graden ºC en dit is je Wake-up Call: al het korte snacknieuws over Android in één bericht gebundeld.

Lees verder na de advertentie.

TweetDeck 1.0.3 beschikbaar in de Android Market

tweetdeck

TweetDeck, één van de beste Twitter-clients in de Android Market, is geüpdatet naar versie 1.0.3. De nieuwste versie bevat enkele nieuwe mogelijkheden en verbeteringen. De landschapsmodus ziet er beter uit, foto’s van Twitpic zijn geïntegreerd in de applicatie en URL’s worden automatisch opgekort. Met TweetDeck voor Android kun je met meerdere Twitter en Facebook-accounts inloggen en zo alle updates op de voet volgen. Handig als je een persoonlijk Twitter-kanaal hebt en een zakelijk account voor je werk. Daarnaast is het mogelijk om widgets te plaatsen op je homescreen, zodat je snel een berichtje kunt plaatsen of de laatste updates kunt lezen.

tweetdeck-code

Russische president vindt camera Galaxy Tab matig

President Medvedev van Rusland laat via Twitter weten dat hij de camera van de Samsung Galaxy Tab niet al te goed vindt. “Winter comes to Moscow. Picture taken with a Samsung Galaxy Tab. It’s convenient, but the quality isn’t great 🙁“, aldus de president op het sociale netwerk. Medvedev heeft een hechte band met zijn Leica M9 camera. Natuurlijk zijn foto’s van een Galaxy Tab niet te vergelijken met foto’s van een hoogwaardige spiegelreflexcamera, maar het is wel opvallend dat Medvedev – een man in een hoge positie – zo’n uitspraak doet via Twitter.

medvedev

Website van de Notion Ink Adam in de lucht

Eindelijk is de officiële website van de Notion Ink Adam te bezoeken. De eerste Android-tabletcomputer van Notion Ink beschikt over een NVIDIA Tegra 2-processor, Wi-Fi, een drie megapixel camera, Bluetooth en UMTS/HSDPA. De tablet heeft een bijzonder energiezuinig Pixel QI-scherm van 10,1 inch en een resolutie van 1024 bij 600 pixels. Op de website kun je genieten van prachtige foto’s en ontwerpen. Het is te hopen dat de Notion Ink Adam de hoge verwachtingen kan waarmaken. Wanneer de tabletcomputer begin volgend jaar in de winkel ligt, dan verschijnt er uiteraard een review op Android Planet. Bezoek de website van Notion Ink.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu