De Samsung Galaxy S22 5G nu met €100,- cashback!

Wake-up Call: Twitter 2.0 ziet er anders uit; Broadcom kondigt multikernprocessor aan

Redactie
10 februari 2011, 8:20
1 min leestijd
wake-up-call

Vandaag in de Wake-up Call: Twitter 2.0 voor Android ziet er anders uit, Broadcom kondigt multikernprocessor voor Android-telefoons aan en Robo Defense HD tijdelijk beschikbaar. Het is vandaag donderdag 10 februari 2011, de tijd is 8:20 uur en het wordt vandaag een regenachtige winterdag met een middagtemperatuur van 10 graden Celsius. Dit is je Wake-up Call: al het korte snacknieuws over Android in één bericht gebundeld.

Lees verder na de advertentie.

Twitter 2.0 ziet er anders uit

De nieuwste versie van Twitter voor Android gaat er anders uitzien. Dit blijkt uit een uitgelekte video. Zo lijkt de applicatie meer op het nieuwe Twitter.com. Bekijk de navigatiebalk maar eens. Het is nog niet bekend wanneer Twitter 2.0 in de Android Market verschijnt. De huidige versie is 1.0.5.

Broadcom kondigt multikernprocessor aan

Broadcom komt binnenkort met de BCM28150, een nieuwe multikernprocessor voor Android-telefoons. Het gaat om een dual-core ARM Cortex-A9 CPU met een snelheid van 1,1 GHz. Telefoons met deze processor kunnen 12 megapixelfoto’s en 3D-video’s maken. Broadcom meldt dat de multikernprocessor te zien is tijdens het Mobile World Congress in Barcelona, dat dit weekend begint. Wellicht maakt het bedrijf dan ook bekend welke telefoons deze processor krijgen.

Robo Defense HD tijdelijk beschikbaar

Ben jij een grote fan van Robo Defense? Download dan de tijdelijke versie van Robo Defense HD. De betaversie van deze zogenoemde Tower Defense-game is gratis in de Android Market te vinden. Op het eerste gezicht ziet Robo Defense HD er niet heel erg vernieuwend uit. Daarnaast is er slechts één speelbare map beschikbaar. Maar dat is logisch, want het is immers een bètaversie. Probeer het maar eens!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's