Wake-up Call: afstandsbediening voor Google TV in Market, introductie View Quest-tablets

wake-up-callMaak van je telefoon een afstandsbediening voor Google TV, View Quest-tablets uit met de Kerst, Android duikt op tijdens het NS Try Out-festival en drie miljoen downloads voor Angry Birds. Het is vandaag vrijdag 22 oktober 2010, de tijd is 7:25 uur, het wordt vandaag een lichtbewolkte herfstdag met een maximumtemperatuur van 11 graden ºC en dit is je Wake-up Call: al het korte snacknieuws over Android in één bericht gebundeld.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Maak van je telefoon een afstandsbediening voor Google TV

logitech-revueDe Logitech Revue is vanaf vandaag te koop in de Verenigde Staten. Voor 300 dollar krijgen consumenten de Logitech Revue en een draadloos toetsenbord met touchpad. Is het draadloze toetsenbord de enige mogelijkheid om je televisie te bedienen? Nee, je kunt Google TV ook bedienen met jouw Android-telefoon. Je hoeft daarvoor alleen maar de gratis applicatie Logitech Harmony te downloaden. Ook al heb je nog geen Google TV, het is grappig om de applicatie te gebruiken. Scan de QR-code hieronder om de app binnen te halen.

Downloaden via Android-browser: Logitech Harmony (gratis)

View Quest-tablets uit met de Kerst

Ga je net voor Kerst nog naar het Verenigd Koninkrijk? Zorg dan dat je de View Quest-tablets even bekijkt. Deze tablets komen in twee formaten: vijf inch en acht inch. Op dit moment zijn er niet meer details bekend, maar gelukkig zijn er wel foto’s. Wat denk jij? Is dit een topper of kan deze tablet regelrecht de prullenbak in?

viewquest1

viewquest2

viewquest3

Android duikt op tijdens het NS Try Out-festival

In verband met het driedaagse NS Try Out-festival plantte het Van Abbemuseum een gigantisch schilderdoek neer nabij het busstation, waarop iedereen zich kon uitleven. Cihan (@Cihanisleuk) maakte van de gelegenheid gebruik om onze favoriete groene robot vast te leggen op het doek. Kun jij de mascotte van Android vinden?

tryout

Drie miljoen downloads voor Angry Birds

En het succes van Angry Birds gaat maar door. Google meldt dat meer dan drie miljoen mensen de Android-versie hebben gedownload. Opvallend, want de mijlpalen van één en twee miljoen werden naar buiten gebracht door ontwikkelaar Rovio. In Angry Birds draait het erom dat je groene varkens vermorzelt door gekleurde vogels te schieten met een katapult. Er zijn normale vogels, vogels die in de lucht in drieën splitsen, vogels die kunnen versnellen en vogels die ontploffen als bommen. Maak gebruik van de mogelijkheden van iedere soort en zorg dat je de varkens vernietigt. De applicatie is gratis te downloaden door de onderstaande QR-code te scannen. In de gratis versie zitten advertenties. Binnenkort verschijnt een betaalde versie zonder advertenties.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.