Wallet: zakelijke Android-tablet voor 199 euro, lancering in mei

evigroup walletDe Wallet van de Franse bedrijf eviGroup laat zien dat een Android-apparaat er behoorlijk stijlvol uit kan zien. De Wallet lijkt op een iPod touch zonder homeknop, met een 5 inch scherm in een resolutie van 800 x 480, gericht op zakelijke gebruikers. De Wallet draait op Android en komt nog deze maand op de markt voor 199 euro, inclusief diverse accessoires. Aanvankelijk was de fabrikant van plan om er 300 euro voor te vragen. Een microSD-slot, een 3,5 mm headset-aansluiting en een camera zijn aanwezig.

Opladen doe je via mini-USB en navigeren met de ingebouwde gps-chip. Eén aandachtspunt: de Wallet heeft geen ‘Google Experience’ omdat Google niet reageerde op verzoeken van deze (relatief kleine) fabrikant. Mogelijk moet je er dus nog zelf wat extra applicaties op zetten.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Via: point gphone

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.