Wat gaat Google morgen onthullen?

Google kondigt morgen tijdens een speciaal evenement een paar nieuwe mobiele innovaties aan. Dit beweert Gizmodo, die een uitnodiging van Google ontving. Natuurlijk zijn wij erg benieuwd wat het Amerikaanse bedrijf voor ons in petto heeft. De vorige keer onthulde Google tijdens dit evenement de gratis turn-by-turn navigatie. Tegenwoordig is dit één van onze favoriete mogelijkheden van een Android-telefoon. Wat laat Google morgen zien? De nieuwe Android Marketplace met de mogelijkheid om muziek te downloaden? Of krijgen we de eerste beelden van Gingerbread voorgeschoteld?

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Voor zover wij weten is er geen live stream beschikbaar van het evenement. Wanneer Google toch besluit om het live uit te zenden, dan melden wij je dit.

Wanneer Google morgen interessante onthullingen doet, dan staat dit natuurlijk zo snel mogelijk op AndroidPlanet.nl. Hou de website morgen goed in de gaten!

Speculeren mag. Wat denk jij dat Google voor ons in petto heeft?

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.