Wat gaat HTC op 15 september onthullen?

HTC geeft op 15 september een persconferentie in Londen. Vorig jaar kondigde de Taiwanese producent de HTC Hero aan tijdens het ‘Launch Event’. En dit jaar? Wij kregen vandaag een bijzondere teaser binnen. Wie goed kijkt, ziet verschillende ronde vormen in de rook. Het grote rondje lijkt op de cameralens op de achterkant van de HTC Desire HD. Een foto en een video van dit toestel lekten deze week al uit. Hopelijk blijft het hier niet bij en laat HTC volgende maand meer nieuwe toestellen zien.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

In de teaser staat ‘dreamt up’. Is dit opmerkelijke woordgebruik van HTC een hint? HTC heeft al eens de HTC Dream (G1) uitgebracht. Misschien laat HTC op 15 september een upgradede versie van de Dream zien? Wellicht de HTC Dream HD?

Hieronder de volledige teaser, zodat je zelf mee kunt speculeren. Wat denk jij dat HTC voor ons in petto heeft?

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.