Wat is de snelste Android-telefoon?

Redactie
21 februari 2011, 17:05
1 min leestijd

De dames en heren van AnandTech hebben 27 telefoons getest, waaronder veel nieuwe telefoons die aangekondigd zijn op het Mobile World Congress. Welk toestel is de snelste telefoon? Met stip op één staat de LG Optimus 3D. In alle vier de benchmarktesten staat de topper van LG bovenaan. Andere sterke toestellen zijn de Samsung Galaxy S 2, de LG Optimus 2X en de Motorola Atrix 4G. Android-telefoons domineren de top tien van AnandTech, daarna volgen pas andere toestellen, zoals de iPhone 4, de iPhone 3GS en de BlackBerry Torch.

De Optimus 3D kan 3D-video`s en foto`s opnemen én afspelen. De telefoon beschikt over een multikernprocessor van Texas Instruments, namelijk de TI OMAP 4-chip. Het scherm van deze Android-telefoon heeft een grootte van 4,3 inch. Wie 3D-beelden wil bekijken, die heeft daarvoor geen brilletje nodig. Net als het scherm van de Nintendo 3DS maakt het touchscreen van de LG Optimus 3D gebruik van speciale kristallen die licht blokkeren. Hierdoor krijgen je ogen twee verschillende plaatjes te zien. Daarnaast kan de LG Optimus 3D driedimensionale beelden opnemen dankzij twee camera`s aan de achterkant van het toestel.

Lees verder na de advertentie.

Hieronder de uitslagen van de benchmarktesten. In de eerste test werden de JavaScript-prestaties van de diverse telefoons getest. In de tweede test werd de prestatie van de browser geanalyseerd. In de laatste twee testen stond de hoeveelheid frames per seconde centraal.

Bron: AnandTech

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG Optimus 3D Speed
LG Optimus 3D Speed
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's