De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Waterbestendige LG Optimus GJ officieel gepresenteerd

Redactie
23 mei 2013, 7:55
1 min leestijd
Waterbestendige LG Optimus GJ officieel gepresenteerd
lgoptimusgj1

LG heeft zijn collectie uitgebreid met de LG Optimus GJ, een water- en stofbestendige versie van de succesvolle Optimus G. De nieuwe smartphone kan voor dertig minuten ongeveer één meter onder water worden gedompeld.

Lees verder na de advertentie.

De specificaties van de Optimus GJ zijn vrijwel gelijk aan de Optimus G: het toestel is voorzien van een 4.7 inch-scherm met een resolutie van 1280 bij 720 pixels, een Qualcomm Snapdragon S4 Pro-chipset met een 1.5GHz quadcore-processor, 2GB aan werkgeheugen en een flinke 13 megapixel-camera.

De smartphone beschikt verder over een 1.3 megapixel-camera aan de voorzijde voor het videobellen, 16GB aan interne opslagruimte en Android 4.1.2 (Jelly Bean). Een batterij van 2280 mAh zorgt voor de energie.

LG Optimus GJ

Met de Optimus GJ gaat LG de concurrentie aan met de water- en stofbestendige smartphones van Sony, waaronder de Xperia Z en Xperia ZR. Op dit moment is de Optimus GJ alleen in Taiwan beschikbaar voor een prijs van rond de 600 dollar. LG heeft nog niet bevestigd of de smartphone ook naar Europa komt.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu