WaveSecure Beta: complete beveiligingsoplossing voor Android
Wouter Nijsen

WS_Android_Stronger-finalTencube heeft de bètaversie van  WaveSecure voor Android gelanceerd. WaveSecure is een complete beveilingsoplossing die al beschikbaar was voor Symbian en Windows Mobile. Voor Android claimt Tencube dat WaveSecure de  eerste te zijn soort is. De beveiligingsmogelijkheden van WaveSecure voorkomen oneigenlijk gebruik, maar   beveiligingsacties  kunnen ook op  afstand uitgevoerd worden. Hiervoor is echter wel een gratis account nodig, die je op www.wavesecure.com  kunt aanmaken. Het betreft een gratis bètaversie die uiteraard nog de nodige bugs kan bevatten.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De mogelijkheden van de Android-versie van WaveSecure zijn gelijk aan die van de al bestaande Symbian- en Windows Mobile-versie:

  • Het op afstand op slot zetten van je telefoon om ongeoorloofd gebruik tegen te gaan.
  • Volgen van de positie van je telefoon.
  • Notificatie bij het wisselen van de simkaart.
  • Backup maken van je contacten, sms-berichten, contacten, media en gesprekken-logboek.
  • Op afstand compleet wissen van de inhoud van je telefoon en geheugenkaart, de zogenaamde remote wipe.
  •  

WaveSecure lijkt daarmee een passende oplossing voor het geval je telefoon gestolen wordt, of als je deze verloren bent. Op- en aanmerkingen over WaveSecure kun je kwijt in het feedback forum  van Tencube.

Downloaden kan in de Android Market of via de QR-code.

Via: Tencube

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.