Wazige foto’s van nieuwe T-Mobile G2 [update]

Journalisten van de website Engadget hebben vage foto’s gemaakt van de T-Mobile G2. Het design heeft wel iets weg van de Nexus One, maar dan met een toetsenbord. De Amerikaanse versie van de HTC Desire Z draait waarschijnlijk op Android 2.1 (of misschien 2.2) en heeft een 1 GHz-processor aan boord. De kans is groot dat de T-Mobile G2 – of Desire Z – op 15 september tijdens het Launch Event in Londen officieel wordt aangekondigd. Als we geluk hebben misschien wel eerder!

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Bekijk het toestel maar eens op de onderstaande foto’s. Als de G2 er zo uitziet, dan is het een waardige opvolger van de G1. De T-Mobile G1 was de allereerste Android-telefoon ooit.

Update: 20:12 uur

Engadget heeft nu scherpere foto’s van de T-Mobile G2. Eén van de scherpe foto’s is hieronder te zien. Benieuwd naar de rest? Klik hier!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.