WeatherPro 1.5 voor Android is stabieler en sneller geworden

weatherproWeatherPro heeft een update naar 1.5 gekregen en presenteert de weersverwachtingen van Meteo Consult nu nog sneller en stabieler op je Android-scherm. WeatherPro geeft een 7-daagse weersverwachting, gemaakt door Europa’s grootste private weerbedrijf. In versie 1.5 zijn nieuwe functies toegevoegd, zoals makkelijk afleesbare grafieken, die een snel overzicht geven van de weersverwachting op de langere termijn. De app ondersteunt nu ook een GPS-functie, om snel inzicht de krijgen in de weersituatie van je huidige locatie, onafhankelijk van de plaats waar je je bevindt. Ook nieuw, is dat je de weersverwachtingen snel kunt vernieuwen door je Android-toestel te schudden. Door het toevoegen van 800.000 nieuwe nuttige plaatsen (Points Of Interest) kun je de weersverwachting op populaire locaties bekijken, bijvoorbeeld de Efteling of de Eiffeltoren. Je hoeft dan niet de omliggende plaatsnamen te weten.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Weather Pro heeft ook de widgetformaten verbeterd, zodat ze ruimte besparen op het startscherm. De radar- en satellietafbeeldingen worden voortaan in een hogere resolutie getoond, met een betere zoomkwaliteit. Allemaal handige verbeteringen voor de weerfreaks en

weather-pro

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.