WeatherPro krijgt live wallpaper en is nu ook geschikt voor tablets

Redactie
25 november 2011, 11:58
1 min leestijd
WeatherPro krijgt live wallpaper en is nu ook geschikt voor tablets
WeatherPro krijgt live wallpaper en is nu ook geschikt voor tablets

De weerapplicatie WeatherPro heeft een flinke update gekregen en is nu ook geschikt voor tablets. De grootste nieuwe feature is de live wallpaper waardoor je zonder dat je de app opent op de achtergrond kunt zien wat het weer is. Daarnaast zijn ook de widgets nu beter geoptimaliseerd waardoor ze beter moeten kunnen draaien. WeatherPro is helaas niet universeel, de tabletversie kan alleen los worden aangeschaft.

Met WeatherPro kun je tot zeven dagen zien wat het weer gaat worden. Naast de officiële temperatuur wordt ook veel extra informatie weergegeven zoals gevoelstemperatuur, luchtdruk, zonsopkomst en zonsondergang en nog veel meer. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van weerbureau Meteo Consult. Naast een nieuwe tabletversie worden nu ook vijf extra talen ondersteund.

Lees verder na de advertentie.

WeatherPro voor Android 1.6 is voor 2,51 euro te downloaden in de Android Market. Om de applicatie te gebruiken heb je minimaal Android 1.6 nodig. WeatherPro HD is voor 3,35 euro te koop en vereist Honeycomb. De tabletversie is geheel aangepast aan het grote scherm van de tablet waardoor meer informatie in een keer zichtbaar is.

Downloaden via Android Market: WeatherPro (€2,51)

Downloaden via Android Market: WeatherPro HD (€3,35)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu