De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Tip: deze website toont alle Android-apps met een bètaversie

Wouter Nijsen
4 juli 2016, 12:11
1 min leestijd
Tip: deze website toont alle Android-apps met een bètaversie

Sinds kort is het mogelijk om je in te schrijven voor een bètaversie van een Android-app, waardoor je als eerste de nieuwste functies kunt gebruiken. Er was echter nog geen verzamelplek voor alle apps met een bètaprogramma.

Lees verder na de advertentie.

Overzicht van alle bèta Android-apps

Door deel te nemen aan het bètaprogramma van een Android-app, krijg je als eerste de beschikking over de nieuwste features. Dat kan voor bijvoorbeeld Google Maps en WhatsApp, maar er zijn ook een boel minder bekende apps die een bètaversie hebben. Omdat in de Play Store geen overzicht wordt gegeven van alle beschikbare bèta-apps, moeten gebruikers op zoek naar een manier om interessante applicaties te ontdekken.

beta android-apps

Een  alternatief is TestingCatalog, een website die alle Android-apps met een bètaprogramma op een rijtje zet. Helaas worden ze niet in categorieën ingedeeld, maar ze zijn wel op verschillende manieren te filteren. Het is ook mogelijk om je favoriete apps op de website te verzamelen.

Op TastingCatalog vind je de icoontjes van alle beschikbare apps, met daaronder een korte omschrijving. Tik je op het icoontje, dan krijg je uitgebreide informatie en een `Get Opt-in`-knop om je direct voor het bètaprogramma aan te melden. Je moet hiervoor wel eerst inloggen met je Google-account via de Play Store. Op de pagina`s vind je ook een linkje naar de Google+-community van apps, waar ontwikkelaars als eerste de nieuwe functies met gebruikers delen.

Bron: Reddit
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu