Website Google Nexus S in de lucht
Redactie

nexus-sNu Gingerbread geen geheim meer is, heeft Google de website van de nieuwe Nexus S in de lucht gegooid. Deze telefoon draait op Android 2.3, heeft een 1 GHz Hummingbird-processor en 16 GB flashgeheugen. Daarnaast is de telefoon uitgerust met een vijf megapixelcamera en een 4″ Super AMOLED-scherm met een resolutie van 480 bij 800 pixels.

De Google Nexus S heeft een gebogen scherm, wat de leesbaarheid van het scherm ten goede komt. De Nexus S is niet het eerste toestel met een gebogen scherm. Daarnaast heeft deze telefoon een versnellingsmeter, een gyroscoop, een lichtsensor en de bekende software van Google (zoals Maps, Gmail en Voice).

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De telefoon is vanaf 16 december verkrijgbaar in de Verenigde Staten en vanaf 20 december in Groot-Brittannië. Het is nog niet bekend wanneer de telefoon in de Benelux verkrijgbaar is.

Hieronder verschillende foto’s en video’s van het nieuwste toestel van Samsung en Google. Enjoy!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.