De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Wederom Samsung Galaxy S III ‘persfoto’ gelekt, ziet er nep uit

Redactie
15 maart 2012, 16:55
1 min leestijd
Wederom Samsung Galaxy S III ‘persfoto’ gelekt, ziet er nep uit
Wederom Samsung Galaxy S III 'persfoto' gelekt, ziet er nep uit

Dat de Samsung Galaxy S III eraan komt is inmiddels geen verrassing meer. Hoe het toestel eruit gaat zien wel. PhoneArena beweerde in het bezit te zijn gekomen van een persfoto van de Samsung Galaxy S III die ze zouden hebben ontvangen van een tipgever. Hoewel de foto in eerste instantie er redelijk echt uitziet, blijkt er veel mis mee te zijn. De lettertypes zijn te groot, de lichtinval klopt niet en het toestel heeft fysieke knoppen. Volgens eerdere geruchten is de kans aanwezig dat de Galaxy S III virtuele menu-knoppen krijgt, net zoals de Galaxy Nexus.

Op het scherm van de foto is de datum 22 maart te lezen. Het zou volgens de tipgever de datum zijn dat de Galaxy S III aan het grote publiek wordt gepresenteerd. Het ligt juist niet in de lijn der verwachting dat de Samsung Galaxy S III volgende week al gepresenteerd gaat worden. Volgens de welingevoerde blogger Eldar Murtazin is Samsung net pas begonnen met de productie van de nieuwe Galaxy-telefoon.

Lees verder na de advertentie.

Onder de datum staat een afspraak gepland voor The New Samsung Galaxy S III. Het lijkt een humoristische verwijzing naar The New iPad van Apple die vorige week werd aangekondigd. Denk jij dat er iets mis is met deze foto? Laat het weten in de reacties hieronder.

Samsung Galaxy S III 'persfoto'
Heeft dit artikel je geholpen?
Samsung Galaxy S3
Samsung Galaxy S3

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu