Placeholder

In deze weekend update: EA wil games gaan uitbrengen voor Android, in Amerika lijkt het er even op dat Android al uitverkocht is en China is als volgende aan de beurt om veroverd te worden door Android.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

EA wil games gaan uitbrengen voor Android
Althans… als EA er geld mee kan verdienen. Zo zegt een woordvoerder van EA het volgende: “”EA will support the Android platform, as any platform that can deliver a robust game experience is good for introducing new consumers to mobile games, EA Mobile has elected to wait for the launch of a content billing solution to bring their premier IP to market.” Voorlopig dus nog geen Spore of Sims op Android totdat EA een geschikte manier vindt om het te kapitaliseren.
Bron.

China het volgende land waar Android beschikbaar zal komen?
Het gerucht gaat dat na Amerika China aan de beurt voor een Android lancering. Volgens het Taiwanese Digitimes is China Mobile (de grootste Chinese provider) van plan om samen te werken met HTC om de lancering tot stand te laten komen: “…China Mobile may seek cooperation from HTC to offer an Android handset first by the end of 2008…”.
Bron.

Android bijna uitverkocht?
Hoewel nog even duurt voordat de mobiele telefoons met Android in Nederland te verkrijgen zijn leek het er even op dat ze in Amerika al weer uitverkocht waren. De bloggers van Android Guys kwamen met het bericht dat de website waar mensen de Android telefoon kunnen bestellen ‘down’ was en de volgende melding gaf: “”Sorry!   Due to the overwhelming popularity of the new T-Mobile G1, upgrades are temporarily unavailable. Please try again later.“ Het bleek echter loos alarm wat de website is nu weer ‘up and running’. T-Mobile bezweek slechts tijdelijk onder de druk van de populariteit van Android.
Bron.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.