Weet waar te rennen met Hardlopen in Nederland Android-app

Redactie
10 oktober 2011, 16:18
1 min leestijd
Weet waar te rennen met Hardlopen in Nederland Android-app
Weet waar te rennen met Hardlopen in Nederland Android-app

Als je een fanatieke hardloper bent die regelmatig deelneemt aan hardloopwedstrijden dan is het natuurlijk handig om te weten waar en wanneer die wedstrijden worden gehouden. De Android-app Hardlopen in Nederland bevat officiële hardloopkalender van de Atletiekunie en is een must-have download voor de echte hardloper. De applicatie is afkomstig van ontwikkelaar Meet Mijn Tijd die eerder al de populaire hardloop-app Looptijden.nl maakte.

De app geeft standaard de hardloopevenementen van de komende week gratis weer. Wil je echter verder in de toekomst kijken wanneer evenementen worden gehouden dan dien je hiervoor te betalen. Voor 1,59 euro kun je alle hardloopevenementen voor de komende drie maanden zien. Als je 4,99 euro betaalt dan zie je alle evenementen tot en met eind 2012. Vooral handig is dat je kunt zoeken op datum en op wedstrijden in de buurt. Zo kun je ruim van tevoren je eigen hardloopkalender bepalen.

Lees verder na de advertentie.

De hardloopapplicatie is ontwikkeld in samenwerking met de Atletiekunie waardoor alle officiele wedstrijden worden opgenomen in de Hardlopen in Nederland app. De wedstrijdgegevens van 2012 staan nog niet in de app omdat deze nog niet definitief zijn. Die zullen op zijn laatst begin december van dit jaar worden toegevoegd. Om de applicatie te gebruiken heb je minimaal Android 1.6 nodig. Er is ook tegelijkertijd een iPhone-app uitgebracht

Downloaden via Android Market: Hardlopen in Nederland (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu