Wehkamp brengt Android-applicatie met kortingen uit

Redactie
19 april 2010, 23:31
1 min leestijd
Wehkamp brengt Android-applicatie met kortingen uit
wehkamp android

Wehkamp heeft een mobiele applicatie voor Android, Windows Mobile, Blackberry en iPhone gelanceerd. Het is echter meer dan een applicatie waarmee je de catalogus van deze postordergigant kunt raadplegen: W.APP geeft mensen ook korting op basis van hun gps-locatie. Je krijgt daarbij korting als je langsloopt bij winkels als Media Markt, IKEA, H&M, WE, HEMA, Dixons en Bart Smit. Gebruikers krijgen 10% extra korting wanneer ze bestellen via Wehkamp.nl maar je kan ook zomaar een melding krijgen wanneer je langs de HEMA loopt.

De korting geldt op 5.500 aangewezen winkellocaties en geldt alleen als je via de applicatie een bestelling plaatst. De bestelling moet in een actieperiode gedaan worden. De eerstvolgende actieperiode loopt van 22 t/m 25 april 2010. In de applicatie W.APP wordt aangegeven wanneer er een actieperiode is. Je kunt ook een sms sturen met de tekst WAPP AAN naar 3636 3669 en je ontvangt een gratis sms terug waarin de volgende actieperiode wordt aangekondigd.

Lees verder na de advertentie.

Update: Wehkamp laat weten dat ze een fout sms-nummer hebben gecommuniceerd. Het moet niet 3636 zijn, maar 3669.

Sta je voor één van de genoemde winkels, dan kun je op de knop ‘Krijg ik op deze locatie extra korting?’ drukken om te kijken of er 10% korting te halen valt. Blijkt dat het geval, dan druk je op de knop ‘Pak snel die extra korting’. De korting wordt verrekend wanneer je naar de mobiele website van wehkamp.nl gaat en daar een bestelling plaatst.

Voor alle duidelijkheid: alle genoemde winkelketens zijn concurrenten van Wehkamp. Je krijgt dus géén korting bij HEMA, IKEA, Dixons en dergelijke maar Wehkamp probeert juist te voorkomen dat je bij de concurrentie een aankoop doet door extra korting op het eigen assortiment te bieden.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's