Weinig kans meer op HTC-toestel met Android 2.0 in 2009

Redactie
7 december 2009, 14:57
1 min leestijd
Weinig kans meer op HTC-toestel met Android 2.0 in 2009
htc bravo

Volgens de geruchten zou HTC dit jaar nog een toestel met Android 2.0 uitbrengen. De HTC Passion, die we vanaf vandaag de HTC Bravo moeten noemen, zal niet meer dit jaar op de markt komen, zoals oorspronkelijk was gepland. Dat zegt de website Digitimes op basis van bronnen in de markt. Terwijl Motorola de show steelt met de Motorola Droid/Milestone (die trouwens vanaf vandaag uitgeleverd zou moeten worden), moet Android-pionier HTC het nog steeds met toestellen met 1.5 en 1.6 doen.

Volgens Digitimes is de Bravo/Passion met een paar maanden vertraagd. De HTC Bravo/Passion staat gepland als het eerste toestel met Android 2.0 van HTC, maar tegen de tijd dat het toestel op de markt komt (rond april 2010) zou het al wel eens op Android 2.1 kunnen draaien. Zoals ook uit de uitgelekte roadmap bleek heeft de HTC Bravo een 1 GHz-processor en een 3,5 inch OLED-scherm.

Lees verder na de advertentie.

Ondanks de vertraging van dit toestel is HTC nog steeds de belangrijkste aanbieder van Android-toestellen. Maar zouden ze die voorsprong vast kunnen houden, als er straks twee concurrenten met high-end toestellen op de markt zijn: de Motorola Milestone en de Sony Ericsson Xperia X10?

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's