WeTab uitgesteld naar september 2010

wetab neofonie
Fabrikant Neofonie heeft laten weten dat de WeTab is uitgesteld naar september. Aanvankelijk zou de tablet al in juni op de markt komen, vrijwel gelijktijdig met de Apple iPad. De WeTab lijkt een interessant alternatief voor mensen die een Linux-gebaseerde tablet zoeken. Volgens eerdere informatie van de fabrikant kun je er ook Android-applicaties op installeren.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De WeTab (voorheen WePad) een tablet met Atom-processor, 11,6 inch scherm, SD-kaartlezer, 1,3 megapixel camera en een batterijduur van zes uur. Het apparaat heeft ook een HDMI-uitgang en ondersteuning voor Flash. Vorige maand werd nog een persconferentie gegeven om de WeTab officieel te lanceren, waarbij nog een lanceerdatum in juni werd genoemd. Amazon heeft de levering van de WeTab nu verschoven naar 19 september.

Voor 449 euro koop je de meest eenvoudige uitvoering van de WeTab, met 16GB opslag. Er is ook een duurdere 3G-versie met 32GB opslagruimte.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.