‘WhatsApp krijgt ondersteuning voor gifjes’

Wouter Nijsen
7 juni 2016, 16:48
1 min leestijd
‘WhatsApp krijgt ondersteuning voor gifjes’

WhatsApp wordt waarschijnlijk binnenkort voorzien van gif-ondersteuning. Hiermee kunnen gebruikers geanimeerde plaatjes naar elkaar sturen.

Lees verder na de advertentie.

`WhatsApp gifjes ondersteuning op komst`

Dit is te lezen in de laatste changelog van de  bètaversie van de chat-app. Het zou voor gebruikers mogelijk worden om gifjes naar elkaar te sturen, maar het lijkt er niet op dat ze  kunnen zoeken naar de afbeeldingen. In plaats daarvan moet een link gekopieerd worden in de tekstbalk van de app, waarna het betreffende gifje verschijnt.

Populaire chat-apps als Facebook Messenger, Telegram en Slack bieden al ondersteuning voor gifjes, maar het is nog niet duidelijk wanneer de optie in WhatsApp wordt uitgerold. Bovendien is het nog maar de vraag wanneer gif-ondersteuning in de Android-versie verschijnt, aangezien de aanwijzingen in de changelog van een bètaversie van de iOS-app zijn opgedoken.

Eerder vandaag schreven we over een nieuwe functie voor WhatsApp Web, de webversie van de chat-app. Het is nu mogelijk om tekst dikgedrukt, cursief of schuingedrukt te maken. Dit kan ook in de desktop-app, die vorige maand werd gelanceerd.

Lees het laatste nieuws over WhatsApp

Bron: Pastebin
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu