WhatsApp krijgt mogelijk functie voor groepsbellen

Rick van der Veer
16 oktober 2017, 9:20
1 min leestijd
WhatsApp krijgt mogelijk functie voor groepsbellen

Het lijkt er sterk op dat WhatsApp een functie krijgt om met een groep te kunnen bellen. Intern wordt er hard gewerkt om groepsbellen volgend jaar mogelijk te maken.

Lees verder na de advertentie.

Groepsbellen met WhatsApp

Volgens WABetaInfo wordt het volgend jaar mogelijk om te groepsbellen met WhatsApp. De bron heeft vaker betrouwbare geruchten over WhatsApp-functies gelekt, wat het aannemelijk maakt dat de informatie klopt. Volgens de bron van het WhatsApp-blog is er in de code van de app nog niets zichtbaar van de functie, maar zijn er wel aanwijzingen gevonden dat de functie in ontwikkeling is.

WhatsApp groepsbellen

De eerstvolgende grote verbetering die WhatsApp gaat krijgen is het intrekken van je berichten. Met de functie kun je berichten die je al verstuurd hebt weer intrekken. De persoon aan wie je dat bericht hebt verstuurd, ziet dan alleen dat er een bericht verwijderd is, maar niet wat er in dat bericht stond.

WhatsApp werkt intern ook aan een reeks nieuwe emoji. Deze moeten de bestaande emoji vervangen, die hetzelfde zijn als die Apple in iOS 11 stopt. De emoji van WhatsApp zelf zijn variaties op de bestaande emoji, maar zien er significant anders uit. Ook zijn de emoji die deze zomer onthuld werden door Unicode straks al in de app verwerkt, eerder nog dan dat Apple en Google ze zelf aan iOS en Android toevoegen.

WhatsApp downloaden

Mocht je WhatsApp nog niet gebruiken, dan kun je de app via onderstaande link gratis downloaden. De app loopt op vrijwel iedere Android-smartphone. Wil je als eerst nieuwe functies van de app testen? Dan kun je je via deze link aanmelden voor het bètaprogramma.

Download WhatsApp in Google Play (gratis)

Bron: WABetaInfo
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu