De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

WhatsApp-storing: gebruikers hebben last van onverstuurde berichten

Thomas Haenen
30 november 2017, 20:07
1 min leestijd
WhatsApp-storing: gebruikers hebben last van onverstuurde berichten

Wederom wordt WhatsApp geteisterd door een grootschalige storing. Berichten die je verstuurt, worden niet of pas veel later ontvangen door je vrienden. De oorzaak is nog onbekend.

Lees verder na de advertentie.

WhatsApp storing: dit moet je weten

Op Twitter en andere sociale media komen vanavond veel meldingen binnen over een storing op WhatsApp. Sinds ongeveer 19:30 uur geven grote groepen gebruikers aan dat de app niet meer correct lijkt te werken. Verstuur je een bericht, dan blijft het bericht op niet-verzonden staan.

Het is onduidelijk hoeveel gebruikers er precies getroffen zijn door de storing. In Nederland lijkt de chatdienst in ieder geval volledig offline, en ook in andere landen duiken er klachten op. Ook kunnen sommige gebruikers plots geen verbinding meer maken met WhatsApp Web. Op moment van schrijven is de oorzaak nog onbekend. WhatsApp heeft nog niet gereageerd op de problemen, en het is onduidelijk hoe lang ze nog duren.

Het is de derde keer dit jaar dat WhatsApp getroffen wordt door een storing, en de tweede keer in korte tijd. Begin november was de chatdienst ook al ruim een uur niet beschikbaar. WhatsApp gaf destijds geen verklaring voor de oorzaak. Ook in het voorjaar had de berichtendienst al meerdere uren grote problemen. Toen werden berichten wel verzonden, maar niet ontvangen door andere gebruikers.

Lees het laatste nieuws over WhatsApp

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu