De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘WhatsApp krijgt voicemail, videobellen en zip-ondersteuning’

Lars Paymans
28 april 2016, 16:21
1 min leestijd
‘WhatsApp krijgt voicemail, videobellen en zip-ondersteuning’

WhatsApp krijgt binnenkort een volwaardige voicemail-functie en maakt het ook mogelijk om documenten als zip  te verpakken en daarna pas op te sturen. Gelekte screenshots laten zien dat we deze features binnenkort kunnen verwachten.

Lees verder na de advertentie.

WhatsApp voicemail en videogesprekken

PhoneRadar ontdekte verschillende nieuwe functies die WhatsApp momenteel aan het testen is voor zowel Android als iOS. De belfunctie kan op een flinke opknapbeurt rekenen, omdat zowel de (langverwachte) videobel- en voicemail-functie druk getest worden.

Dat je binnenkort met WhatsApp videogesprekken kunt voeren is al langer bekend, en aan de tests te zien is deze functie bijna klaar om voor iedereen beschikbaar te komen. Daarnaast komt WhatsApp voicemail van pas als je even niet op kunt nemen. Door eerst een boodschap op te nemen via de Record Voice Mail-knop, kun je hem later verzenden door op ‘Send Voice Mail’ te tikken.

whatsapp-voicemail

Nieuwe notificaties zorgen ervoor dat je direct naar een gemiste oproep terug kunt bellen, zonder dat je daarvoor de WhatsApp-app eerst voor hoeft te openen.

Met WhatsApp kunnen we al langer documenten naar elkaar versturen, maar ook deze functie krijgt in de toekomst een uitbreiding. Door zip-bestanden te ondersteunen kun je een bundel van documenten maken, zodat je deze vervolgens verkleind kunt versturen. Dit maakt zowel het verzenden als het ontvangen van documenten sneller.

Omdat het hier om functies gaat die nog getest worden, is het nog niet duidelijk wanneer iedereen er mee aan de slag kan. Onlangs werd WhatsApp nog vernieuwd met end-to-end encryptie, ook kun je sinds kort tekst bewerken.

Lees het laatste nieuws over WhatsApp

Bron: Phone Radar
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu